ΑΕΚ

Ισπανικό «τιτίβισμα» για Αραούχο

Ισπανικό «τιτίβισμα» για Αραούχο

Σύμφωνα με «τιτίβισμα» Ισπανού δημοσιογράφου, η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον Αργεντινό φορ της Λας Πάλμας Σέρχιο Αραούχο.

Στην αγορά της Ισπανίας, ειδικά μετά την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ, ψάχνει η ΑΕΚ για ενίσχυση στην επίθεση. Και αν ισχύουν αυτά που έγραψε στοtwitterο δημοσιογράφος στο ράδιοMarcaGCΛίτο Χιμένεθ (προφανώς συνωνυμία με τον προπονητή της Ένωσης), η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Σέρχιο Αραούχο. Πρόκειται για 25χρονο Αργεντινό φορ που αγωνίζεται στην Λας Πάλμας.

Πέρυσι πέτυχε 5 γκολ σε 30 ματς ενώ φέτος μετρά 11 συμμετοχές και δυο γκολ.

«Ο Αραούχο ζήτησε να φύγει από την ομάδα, αλλά δεν πρέπει να γίνει από την στιγμή που δεν έχουμε υπογράψει τον Τολέδο. Ο Αραούχο πηγαίνει στην ΑΕΚ» έγραψε ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Ο Αραούχο πάντως, έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2020. Και η Λας Πάλμας τον είχε αποκτήσει δανεικό από την Μπόκα Τζούνιορς το καλοκαίρι του 2014 και τον απέκτησε με ελεύθερη αγορά, έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, την ακριβώς επόμενη χρονιά.

Ο δημοσιογράφος που έκανε το tweet μάλιστα απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις κάτω από το ποστ που έκανε αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία με τους Έλληνες και πως αν έρθει θα είναι δανεικός μέχρι τον Ιούνιο. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

Ισπανικό «τιτίβισμα» για Αραούχο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ