ΑΕΚ

Ισπανία και Πορτογαλία σε πρώτο πλάνο

Ισπανία και Πορτογαλία σε πρώτο πλάνο

Σε έντονους ρυθμούς δουλεύουν στην ΑΕΚ, σχετικά με την απόκτηση ενός ή και δύο παικτών, που θα καταφέρουν να κάνουν "μπαμ". Σε πρώτο πλάνο η αγορά της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Στη Nova το Ξάνθη – ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ρίξει το βάρος στις προπονήσεις των Κιτρινόμαυρων, ωστόσο οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με μπροστάρη των Μιλοβάνοβιτς δουλεύουν σε γοργούς ρυθμούς για τις μεταγραφές που θα θέλει να κάνει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί ακόμα μια μεταγραφή.

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει εστιάσει στις αγορές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας και έχει ήδη ξεχωρίσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ένωσης, ενώ με μερικούς από αυτούς έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές.

Μπορεί η μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ να πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα, καθώς ο Δέλλας θέλει να έχει τον ποδοσφαιριστή μαζί του στην προετοιμασία, ωστόσο η βιασύνη είναι μια λέξη που δεν αρέσει καθόλου στους ιθύνοντες την ομάδα, καθώς πιστεύουν ότι μια μεταγραφή για να είναι η σωστότερη και η καλύτερη χρειάζεται χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί.

Στη Nova το Ξάνθη – ΑΕΚ

Εξάλλου, η πρώτη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ για την καινούρια σεζόν είναι γεγονός καθώς το Σάββατο η ομάδα του Δέλλα θα αντιμετωπίσει στα πηγάδια την Ξάνθη, ενώ ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova.

Το συνδρομητικό κανάλι έχει ανακοινώσει την κάλυψη αυτής της αναμέτρησης και έτσι οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να δουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΚ έστω και τηλεοπτικά μέσω του Novasports 1 και σε HD.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:45.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ