ΑΕΚ

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαστε κοντά στην ΑΕΚ"

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαστε κοντά στην ΑΕΚ"
Μίλοβιτς

Ο ατζέντης του Γκόραν Μίλοβιτς, Αντνάν Ιμπραχίμοβιτς, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο πελάτης του.

Στην Κροατία βρίσκεται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προκειμένου να τσεκάρει εν δράσει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Χάιντουκ Σπλιτ, Γκόραν Μίλοβιτς.

Διαβάστε τι δήλωσε ο ατζέντης του για το ενδεχόμενο να έρθει στην ΑΕΚ ο παίκτης.

- Κύριε Αντνάν, είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γκόραν, είστε αισιόδοξος ότι ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει στην Ένωση;

« Αλήθεια είναι, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η ΑΕΚ όπως και ομάδες από τη Γερμανία, το Βέλγιο και το Ισραήλ. Αυτή η δουλειά που κάνω δεν μου επιτρέπει να πω ότι κάτι θα γίνει σήμερα, ή αύριο. Πάντως για την ΑΕΚ, θα πω, ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες...».

- Ποια είναι η τιμή του ποδοσφαιριστή;

« Το ποσό, που έχει υπολογίσει η Χάιντουκ για να τον αφήσει ελεύθερο, είναι 750.000 με 1.000.000 ευρώ. Τώρα, το ακριβές είναι προφανές ότι εξαρτάται από την ομάδα...»

- Είπατε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τον Γκόραν και την ΑΕΚ;

«Ναι, υπάρχουν πολλές. Εάν τον θέλει μία ομάδα καλή, με καλές συνθήκες εργασίας και που πληρώνει στην ώρα της, είναι ιδανικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Εμείς, σαν εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, θέλουμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο για τον πελάτη μας».

- Ο ίδιος ο Γκόραν θα ήθελε να παίξει στην ΑΕΚ;

« Ναι, βεβαίως και θα ήθελε. Είναι μία πολύ γνωστή ομάδα, σ' ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

-Επειδή δεν τον έχουμε δει, εδώ στην Ελλάδα, η θέση του Γκόραν είναι κεντρικός αμυντικός;

« Ναι, κεντρικός αμυντικός αλλά παίζει με την ίδια ευχέρεια σ' όλες τις θέσεις της άμυνας. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του, θεωρώ...».

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ