ΑΕΚ

Ικανοποίηση παρά την ένταση στην ΑΕΚ

Ικανοποίηση παρά την ένταση στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, η πλευρά της ΑΕΚ έμεινε ικανοποιημένη από τη συνάντηση με αντικείμενο την κατασκευή του γηπέδου.

Μπορεί οι τόνοι στη συνάντηση που έγινε στο ΥΠΑΠΕΝ να ανέβηκαν πολύ και πολλές φορές. Μπορεί να χρειάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να απαντήσει "κάνε το δημαρχείο στην Ρενό", όταν η πλευρά του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας πρότεινε αλλαγή τοποθεσίας για την κατασκευή του γηπέδου.

Όμως από το αποτέλεσμα της συνάντησης και επί της ουσίας, στην ΑΕΚ έμειναν ικανοποιημένοι. Κυρίως από την στάση και την τοποθέτηση του υπουργού ΥΠΑΝΕΝ. Άλλωστε όπως έλεγαν από την ΑΕΚ φεύγοντας από το υπουργείο "όλα δείχνουν ότι πλέον υπάρχει κοινή θέση όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες για το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Μάλιστα εκείνο που από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν σ όλους τους τονους και σε κάθε ευκαιρία, είναι πως "η ΑΕΚ δηλώνει πανέτοιμη και για να ξεκινήσει τα έργα αλλά και για να παράσχει βοήθεια και να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η πόλη που έχει ταυτιστεί με την 91χρονη ιστορία της».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ