ΑΕΚ

Ίδιο σχήμα, διαφορετικός "κόφτης" στην ΑΕΚ

Ίδιο σχήμα, διαφορετικός "κόφτης" στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ δοκίμασε και πάλι το 4-3-3, αυτή την φορά με διαφορετικό παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ.

Δεν είχε έτσι κι αλλιώς πολλά περιθώρια να δουλέψει ο Ζοσέ Μοράις με το αγωνιστικό πλάνο του αυριανού (22/10) αγώνα με τον Πανιώνιο. Γι' αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε και στη σημερινή (21/10) τελευταία προπόνηση το ίδιο σχήμα με την χθεσινή (20/10). Δηλαδή το 4-3-3, με μια διάταξη που μοιάζει με 4-1-4-1.

Μόνο που αυτή την φορά, έκανε μια αλλαγή. Ο Μοράις τοποθέτησε τον Αντρέ Σιμόες αντί του Κώστα Γαλανόπουλου στη θέση του μοναδικού κόφτη. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος ακόμα δεν είναι απολύτως καλά. Εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Και αν ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι απολύτως καλά αύριο, ενδεχομένως τελικά να παίξει ο Σουηδός μέσος. Πάντως σε αντίθετη περίπτωση, ο Σιμόες πιθανότατα θα επιστρατευτεί.

Κατά τα άλλα, ο Μοράις δοκίμασε ξανά τον Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης με τον Αραβίδη και τον Πλατέλλα στα δυο άκρα και τους Μπακασέτα και Μάνταλο στους ρόλους των εσωτερικών χαφ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αγωνία για Γιόχανσον ενόψει Πανιωνίου
Mπακάκης: "Όλοι ξεκινάμε από το μηδέν"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ