ΑΕΚ

Ήθελαν όλοι να συμμετάσχουν στην ενίσχυση των προσφύγων

Ήθελαν όλοι να συμμετάσχουν στην ενίσχυση των προσφύγων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτοιμοι και πρόθυμοι όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ να συνεισφέρουν για την ενίσχυση των προσφύγων. Ποια είναι τα μηνύματα Μάνταλου και Αραβίδη.

Δεν είναι δα και κανένα τεράστιο μυστικό, πως ορισμένες συμβατικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, είναι αγγαρεία για τους ποδοσφαιριστές. Και γίνεται μια σχετική διαπραγματευτική… μάχη εντός των αποδυτηρίων, μέχρι να τελικά να προκύψουν οι… εκλεκτοί. Όμως για την πρώτη δράση της ΑΕΚ για την στήριξη των προσφύγων, στα Σπάτα συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Υπήρξε τεράστια κινητοποίηση στους παίκτες και σχεδόν όλοι ήθελαν να δώσουν το παρών. Κάτι που φυσικά δεν ήταν εφικτό, καθώς πήγε μόνο μια τετραμελής αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, για να παραδώσει τα ήδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί. Δυο Έλληνες και δυο ξένοι. Και η συμμετοχή αυτή, ήταν κάτι πολύ σημαντικό και για τους τέσσερις.

"Ολοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε", έγραψε ο Πέτρος Μάνταλος στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρώντας παράλληλα να στείλει και ένα μήνυμα σ’ όλο τον κόσμο. Το ίδιο και ο Χρήστος Αραβίδης. "Όταν μπορείς να βοηθάς. Να το κάνεις με την καρδιά σου", ήταν το μήνυμα του "Άραβα".

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από τότε που τέθηκε επί τάπητος το πλάνο πολλαπλών δράσεων της ΠΑΕ για να την βοήθεια στους πρόσφυγες, έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν με όποιο τρόπο τους ζητηθεί και μπορούν. Και στις επόμενες δράσεις, θα συμμετάσχουν και άλλοι "κιτρινόμαυροι", που χθες (17/3) δεν ήταν παρόντες στην «αποστολή» της ΑΕΚ στο Κέντρο Διαχείρισης Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής για τους πρόσφυγες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ