ΑΕΚ

Ημέρες αποχωρήσεων

Ημέρες αποχωρήσεων
INTIME SPORTS

Ήδη, όπως διαβάσατε χθες στο Sport24.gr, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποτελούν παρελθόν από την Ένωση. Από σήμερα ανοίγει νέος κύκλων αποχωρήσεων ο οποίος δεν αποκλείεται να προβλέπει και... εκπλήξεις! Διαβάστε τις περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τις παραμονές και τις αποχωρήσεις, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που αποχωρούν από την ομάδα. Από σήμερα, έπεται η συνέχεια...

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη εδώ και αρκετές ημέρες σύσκεψη κορυφής μεταξύ των Μπάγεβιτς, Δέλλα και Λυμπερόπουλου, απουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία αποφασίστηκαν οριστικά οι αποχωρήσεις, οι παραμονές και οι δανεισμοί των ποδοσφαιριστών του ήδη υπάρχοντος ρόστερ.

Οι Τάσος Τσουμάγκας, Ζντράβκο Πόποβιτς, Έντιν Μούργκα και Αλέξανδρος Δημγκιόκας αποτελούν παρελθόν, ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ, ενώ σήμερα θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις στους υπόλοιπους, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ρόστερ της ΑΕΚ της επόμενης περιόδου.

Η Ένωση έχει ήδη προχωρήσει σε 11 προσθήκες παικτών και όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που είχε τη μορφή απολογισμού, άμεσα θα εξετασθούν οι θέσεις που η ομάδα έχει ανάγκη ενίσχυσης και θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό που θα είναι κατάλληλοι για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι κραταιά και θα κάνει πρωταθλητισμό.

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι από το ρόστερ της Γ' Εθνικής, δύσκολα θα παραμείνουν περισσότεροι από 12-14 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που θα διατηρηθούν σε αυτό με τη σκέψη ότι θα αγωνίζονται ως επί το πλείστον στη δεύτερη ομάδα ώστε να παρακολουθούνται για την εξέλιξή τους ή θα παραχωρηθούν ως δανεικοί για να αποκτήσουν εμπειρίες και αγώνες στα πόδια τους (περιπτώσεις Τσεβά, Τζανετόπουλου κ.α.).

Από εκεί και πέρα ποδοσφαιριστές με εμπειρία και από τη Σούπερ Λίγκα, όπως επί παραδείγματι ο Τσούπρος και ο Τσουκαλάς, δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ενώ η απόφαση για τον Γροντή πέρασε από πολλή συζήτηση μεταξύ των τριών ανδρών που συσκέφθηκαν για το ρόστερ και σήμερα αναμένεται ποια απόφαση πάρθηκε για το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή με διαπιστωμένο ταλέντο αλλά και αδυναμία να το ξεδιπλώσει με διάρκεια.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι εκπλήξεις. Ανοιχτό είναι ξανά το θέμα του Τσιρίλο, σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Σταθάκης, ενώ δεν αποκλείεται και έκπληξη με ποδοσφαιριστή που ουδείς περιμένει την απομάκρυνσή του. Αν θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για «σίγουρους», αυτοί είναι οι Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Γεωργέας, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πεταυράκης και λογικά οι τρεις τερματοφύλακες (Βούρας, Καραγκιολίδης, Ντούνης).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ