ΑΕΚ

Ημέρα της κρίσης για Τσιγκρίνσκι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Τετάρτη (9/5) θα κρίνει την παρουσία ή μη του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με δεδομένο πως απομένουν μόλις τρεις μέρες (και τρεις προπονήσεις) μέχρι και τον Σαββατιάτικο (12/5, 20:30) τελικό του Κυπέλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να αρχίσει στο μυαλό του και στο… χαρτί του, να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν το αγωνιστικό πλάνο.

Όπως για παράδειγμα, να αποφασίσει για τον παίκτη που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Κονέ στο πλευρό του Σιμόες. Με τον Γαλανόπουλο και τον Μοράν να διεκδικούν την θέση. Ή να κάνει τις οριστικές επιλογές για την τριάδα της επίθεσης πίσω από τον Αραούχο. Πριν απ’ όλα αυτά όμως, ο Χιμένεθ θα πρέπει να διαπιστώσει αν θα έχει στην διάθεση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Και η προπόνηση της Τετάρτης (9/5) θα είναι κριτήριο.

Ο Ουκρανός στόπερ θα δοκιμάσει να "ανεβάσει" στροφές και να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα. Αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση, τότε οι πιθανότητες να ξεκινήσει κανονικά στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον τελικό, θα είναι αυξημένες. Άλλωστε θα έχει μπροστά του και ακόμα δυο προπονήσεις, να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς.

Αν όμως ο Τσιγκρίνσκι δεν προπονηθεί κανονικά ούτε και σήμερα, τότε πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ. Έστω και αν, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να περιμένει τον Ουκρανό ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ