ΑΕΚ

Ημέρα κρίσης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθει ο Μανόλο Χιμένεθ για πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνουν εκτός δράσης ο Σιμόες με τον Βράνιες. Εξετάσεις και για τον Βινίσιους.

Μέχρι και την προηγούμενη Πέμπτη (6/7), ο Μανόλο Χιμένεθ μετρούσε… αφίξεις νέων μεταγραφικών αποκτημάτων εδώ στο Κίελτσε. Και προφανώς ήταν ο ευτυχέστερος των προπονητών.

Αποστολή στο Κίελτσε: Κώστας Τσίλης

Δυστυχώς όμως, τις τελευταίες τρεις μέρες, μετρά απώλειες από τραυματισμούς. Και είναι ο προπονητής με τις μεγαλύτερες… αγωνίες. Η αρχή έγινε με τον Πατίτο την περασμένη Παρασκευή (7/7) και συνεχίστηκε το Σάββατο (8/7) με τον Βράνιες και χθες (9/7) με τον Σιμόες. Και η αλήθεια είναι πως η σημερινή (10/7) είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για τον Χιμένεθ, διότι θα πληροφορηθεί για το ακριβές διάστημα που θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Πορτογάλος και ο Βόσνιος.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Στην περίπτωση του Σιμόες θα διαπιστωθεί ο βαθμός της θλάσης στον προσαγωγή και ως εκ τούτου θα μπορεί να γίνει και ασφαλής υπολογισμός για τον χρόνο απουσίας. Με ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή. Ενώ στην περίπτωση του Βράνιες θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο μετατάρσιο. Και επίσης θα υπάρχει ακριβής υπολογισμός για το διάστημα απουσίας.

Ενώ εκτός από τον Πορτογάλο και τον Βόσνιο, για εξετάσεις θα πάει ακόμα και ο Βινίσιους. Για να φανεί πόσο σοβαρό είναι το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, μετά την δυνατή κλωτσιά, στο φιλικό με την Κορόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ