ΑΕΚ

Ηγέτης και τζέντλεμαν

Ηγέτης και τζέντλεμαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι στην ΑΕΚ για τις πρώτες μέρες του Άγγλου στόπερ, Τζόλεον Λέσκοτ, στα Σπάτα.

Όταν ο Τζολέον Λέσκοτ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα τελευταία διαδικαστικά της υπογραφής του συμβολαίου του και της επίσημης παρουσίασής του, παρόλο που ήταν μόλις με δυο ώρες ύπνο, ήταν συνεχώς χαμογελαστός και πάντοτε πρόθυμος.

Ακόμα και όταν έγινε προσπάθεια από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο, να επισπεύσει την διαδικασία των ερωτήσεων, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Άγγλο στόπερ για να μπορέσει να ξεκουραστεί, εκείνος μ’ ένα «it’sok», συνέχισε να απαντά.

Επίσης όταν για πρώτη φορά πήγε στα Σπάτα για να κάνει την πρώτη του προπόνηση, αφενός χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους νέους του συμπαίκτες, αφετέρου μπήκε κατευθείαν στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς. Ακόμα και στο διπλό έπαιξε αμέσως, παρόλο που θεωρητικά είχε χαμένο έδαφος ως προς τον ετοιμότητα του.

Όμως οι μετρήσεις που έγιναν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έδειξαν πως ο Λέσκοτ πρέπει να δούλευε πολύ σκληρά πριν έρθει στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν έκανε προπονήσεις ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα της Άστον Βίλα.

Γενικώς ο Λέσκοτ έχει καταφέρει σ’ αυτές τις λίγες μέρες που βρίσκεται στα Σπάτα, να κλέψει τις εντυπώσεις. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι και για τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του, αλλά και για τα αγωνιστικά του χαρίσματα. Για την ακρίβεια, για την ηγετικά του χαρίσματα.

Ο Λέσκοτ έδειξε από το πρώτο διπλό, πως έχει τον τρόπο του να καθοδηγεί την άμυνα. Επίσης έδειξε πως είναι ένας στόπερ που διαβάζει το παιχνίδι, που βλέπει γήπεδο και που με την μπάλα στα πόδια προσπαθεί συνεχώς να «κτίσει» την ανάπτυξη της ομάδας από τα μετόπισθεν.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ