ΑΕΚ

Η ώρα της ΑΕΚ στη Βουλή

Η ώρα της ΑΕΚ στη Βουλή

Το απόγευμα ξεκινά η πρώτη συνεδρίαση της Βουλής για το Ρυθμιστικό το οποίο αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ. Αναμένεται η ψήφιση του κατά πλειοψηφία, ενδιαφέρον για τη στάση των κομμάτων.

Μετά από μεγάλο διάστημα καθυστερήσεων, έφτασε η ημέρα στην οποία το νομοσχέδιο που αφορά και την «Αγιά Σοφιά» τίθεται προς ψήφιση στη Βουλή. Σήμερα (29/7) στις 18:00 το απόγευμα ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για το «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας - Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνονται και τα άρθρα για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αρχικά, το σώμα θα πρέπει να υπερψηφίσει στο σύνολο και τα δύο νομοσχέδια και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει κουβέντα για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ που αφορά στην Ένωση.

Η δεύτερη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για το πρωί (10:00) της Τετάρτης, όπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία και από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ παίρνοντας στα χέρια της το νόμο και με τη δημοσίευση του στο ΦΕΚ, θα προχωρήσει για την έκδοση οικοδομικής άδειας, έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι δεδομένη η υπερψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η στάση των κομμάτων που δεν συμφωνούσαν με την κατασκευή του γηπέδου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις, σχετικά με αρχικές αποφάσεις που είχαν πάρει.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ