ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει Κατσουράνη από του χρόνου

Η ΑΕΚ θέλει Κατσουράνη από του χρόνου

Ο Κώστας Κατσουράνης ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι η ΑΕΚ θέλει να τον "ντύσει" και πάλι στα κιτρινόμαυρα. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Ο αρχηγός της Εθνικής ευελπιστεί, όπως και όλοι οι Έλληνες, να βρεθεί με την Εθνική στα τελικά του Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτός είναι και ο βασικός του στόχος.

Εν συνεχεία θέλει να σεβαστεί το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ως δείγμα ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν στην ομάδα, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θέλει να μείνει στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Στη συνέχεια τον λόγο θέλει να έχει η ΑΕΚ...

Ο έμπειρος μέσος παρά τα 34 του χρόνια, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο τόσο του φετινού ΠΑΟΚ όσο και της Εθνικής ομάδας. Την εμπειρία του και την αξία του, θέλει να βάλει στο ρόστερ της η ΑΕΚ από του χρόνου, αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Β'΄Εθνικής.

Ο ίδιος, ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής από του χρόνου, δεν κρύβει ότι τον ελκύει το πρότζεκτ της ΑΕΚ και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Football League. Μάλιστα ο ίδιος δεν έχει ποτέ αποκλείσει το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση.

Άλλωστε η επιστροφή κοντά στην οικογένεια του, είναι ένα θέμα που τον προβληματίζει ακόμα και αυτή την εποχή. Σίγουρα το μέλλον του θα ήθελε να είναι κοντά στην οικογένεια του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ