ΑΕΚ

Η υποδοχή της αποστολής της ΑΕΚ σε 5:33

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε το video που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στους λογαριασμούς της στα social media με τους πανηγυρισμούς κατά την υποδοχή της αποστολής έπειτα από τη νίκη με ανατροπή (1-2) επί του Ολυμπιακού. (video)

Η ΑΕΚ έφυγε με τη νίκη (1-2) από το Φάληρο επικρατώντας με θεαματική ανατροπή επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο μεγάλο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η "κιτρινόμαυρη" αποστολή, αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας ενώ την "τιμητική" του είχε ο "χρυσός" σκόρερ της ομάδας, Γιώργος Γιακουμάκης.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν αυτή της εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ξενοδοχείο, η αγκαλιά του με τους Μανόλο Χιμένεθ, Μάρκο Λιβάγια και Γιώργο Γιακουμάκη και η "υστερία" των οπαδών για μία selfie με τους πρωταγωνιστές:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ