ΑΕΚ

Η υπεροπλία, έφερε διλήμματα στην ΑΕΚ

Η υπεροπλία, έφερε διλήμματα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χιμένεθ έχει καταλήξει στο σύστημα για το αυριανό (13/2) ματς με τον Ηρακλή, όχι όμως και στα πρόσωπα της ενδεκάδας της ΑΕΚ.

Με εξαίρεση τον Πατίτο Ροντρίγκες, που χρειάστηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους να μείνει εκτός αποστολής και τον ανέτοιμο Ούγκο Αλμέιδα, οι επιλογές που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι της Δευτέρας (13/2) με τον Ηρακλή, είναι πολλές.

Περισσότερες από κάθε άλλη φορά, από τότε που ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ωστόσο το γεγονός αυτό, έχει βάλει και διλήμματα στον Χιμένεθ, ως προς τις επιλογές για την βασική ενδεκάδα.

Διλήμματα που… εκφράστηκαν μ’ όσα «τεστάρισε» ο Ισπανός τεχνικός, στη σημερινή (12/2) προπόνηση στα Σπάτα. Πάντως το μόνο σίγουρο, είναι πως ο Χιμένεθ έχει καταλήξει στο σύστημα, καθώς μετά την παρένθεση του κυπέλλου με το 3-5-2, θα επαναφέρει το 4-4-1-1.

Όμως για πολλές από τις θέσεις σ’ αυτό το σχήμα, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε πως έχει διλήμματα. Καταρχήν για την θέση του αριστερού μπακ, στην οποία δοκίμασε και τον Ντίντακ αλλά και τον Βινίσιους. Όπως και για τον παρτενέρ του Βράνιες στα στόπερ, καθώς στην τακτική μπήκαν και ο Λαμπρόπουλος και ο Κολοβέτσιος. Δίλημμα έχει ο Χιμένεθ και για τον παρτενέρ του Αϊντάρεβιτς στα αμυντικά χαφ. Αρχικά δοκίμασε τον Γιόχανσον και στη συνέχεια τον Σιμόες. Ενώ για το επιθετικό δίδυμο, αρχικά ο Ισπανός τεχνικός τεστάρισε τον Πέκχαρτ με τον Μάνταλο και τον Βάργκας με τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα της επίθεσης. Αλλά στη συνέχεια δούλεψε και με το δίδυμο Πέκχαρτ και Αραούχο, με τον Μάνταλο να μετακομίζει στα άκρα, αντί του Βάργκας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ