ΑΕΚ

Η "χαραμάδα" μεταγραφής για την ΑΕΚ

Η "χαραμάδα" μεταγραφής για την ΑΕΚ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε, όχι όμως και η κουβέντα περί της (μη) ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ. Η ανοικτή... χαραμάδα για μεταγραφή, μπορεί να γίνει παράθυρο μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη.

Στην ΑΕΚ έχουν εμπιστοσύνη στο υλικό που υπάρχει ήδη στην ομάδα. Και η κουβέντα που έγινε ήταν έτσι κι αλλιώς για «περαιτέρω» ενίσχυση. Με την λέξη να τονίζεται. Μέχρι τελευταία μέρα έγινε και προσπάθεια για τον Ντέβιτς αλλά και για τον Λάφερτι. Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε, όχι όμως και η κουβέντα περί της (μη) ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής.

Από την μια μεριά υπάρχουν οι προσδοκίες του κόσμου για μια μεταγραφή σέντερ φορ, που δεν ευοδώθηκαν. Από την άλλη, υπάρχουν ελκυστικές περιπτώσεις επιθετικών, στην λίστα με τους ελεύθερους που έχουν δικαίωμα μεταγραφής μέχρι και τα μέσα Σεπτέμβρη. Και κάπου ανάμεσα, υπάρχουν και οι κινήσεις που έκαναν την τελευταία στιγμή τόσο ο Ολυμπιακός όσο (κυρίως) ο ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά αφήνουν μια χαραμάδα προκειμένου και η ΑΕΚ να προχωρήσει τελικά σε μεταγραφή. Είναι δεδομένο και ειλημμένη απόφαση να μην γίνει μια κίνηση απλώς και μόνο για να γίνει. Ούτε ο Δέλλας θα ήθελε έναν παίκτη είτε που δεν θα ταιριάζει στο αγωνιστικό μοντέλο της ομάδας, είτε θα είναι έτοιμος να παίξει τον… Δεκέμβρη.

Όμως αν και εφόσον κριθεί πως υπάρχει μια περίπτωση που μπορεί να προσφέρει ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα, τότε η ανοικτή... χαραμάδα για μεταγραφή, μπορεί να γίνει παράθυρο μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ