ΑΕΚ

Η ώρα του Χουλτ

Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έχει συμπληρώσει την εβδομάδα... προσαρμογής στην ΑΕΚ ο Νίκλας Χούλτ και ετοιμάζεται να μπει στην αγωνιστική εξίσωση του Μανόλο Χιμένεθ. Τι γίνεται με τον Έλντερ Λόπες.

Η πρακτική του Μανόλο Χιμένεθ με τους παίκτες που πάνε στα Σπάτα με μεταγραφή, είναι συγκεκριμένη. Τους δίνει μια ολόκληρη εβδομάδα… προσαρμογής στην ΑΕΚ, μέχρι να τους βάλει στην αγωνιστική εξίσωση της ομάδας. Το έκανε με τον Μασούντ, το έκανε με τον Μοράν και ετοιμάζεται να το κάνει και τώρα με τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ, παρόλο που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης από την πρώτη ημέρα στα Σπάτα, έμεινε εκτός αποστολής και από τα δυο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως πλέον έχει στα πόδια του μια εβδομάδα προπονήσεων με την ΑΕΚ και δείχνει να έχει βρει τον αγωνιστικό ρυθμό του, ενώ έχει μπει και σε διαδικασία "τριβής" και ενσωμάτωσης με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακόμα και στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Σουηδός μπακ, μετά το ντέρμπι της Τετάρτης (4/2) με τον Ολυμπιακό. Κι όλα δείχνουν πως απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αύριο (11/02, 17:15) στο ΟΑΚΑ, ο Χουλτ θα κάνει και το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα. Ακόμα και από την βασική ενδεκάδα. Άλλωστε υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΤΙΝΑΜΟ Ο ΛΟΠΕΣ

Ο Χιμένεθ δεν πρόκειται να έχει στη διάθεσή του για το αυριανό ματς τον Έλντερ Λόπες. Μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να περιμένουν σήμερα (10/2) να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τη ζημιά στους προσαγωγούς του Πορτογάλου μπακ. Όμως είναι δεδομένο πως δεν θα μπορέσει έτσι κι αλλιώς ο Λόπες να προπονηθεί κανονικά ούτε και σήμερα και ως εκ τούτου ο Χιμένεθ δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση του Πορτογάλου μπακ, είναι πως έχει γλιτώσει τη θλάση, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ωστόσο θα είναι δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος, ακόμα και για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/2) με τη Ντινάμο Κιέβου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ