ΑΕΚ

Η ώρα της επιστροφής στην ΑΕΚ

Η ώρα της επιστροφής στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν ανάσες, ξεκουράστηκαν και σιγά σιγά επιστρέφουν στην Αθήνα, ώστε να μπουν σε ρυθμό προπονήσεων.

Μπορεί και σήμερα, Σάββατο, οι "κιτρινόμαυροι" να έχουν ρεπό, ωστόσο άπαντες έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ώστε να είναι ξεκούραστοι και έτοιμοι για την πρώτη προπόνηση της Κυριακής.

Οι ημέρες που είχαν άδεια ήταν αρκετές, ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες, ενώ στα "πηγαδάκια" που δημιουργούνται ανάμεσα στους παίκτες, ψιθυρίζεται ότι ο Δέλλας θα τους δώσει ακόμα μια άδεια, με δεδομένα ότι ο πρώτος αγώνας του νέου έτους είναι στις 8 Ιανουαρίου και όχι στις 4.

Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στα Σπάτα, με το Δέλλα να θέλει να δει τους παίκτες του σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τους άφησε πριν τις διακοπές, καθώς όπως τους τόνισε ήθελε να περάσουν καλά αλλά με μέτρο.

Η δύσκολη ημέρα της επιστροφής λοιπόν έφτασε και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα θα γυρίσουν στην Αθήνα, ώστε να είναι έτοιμοι για την προπόνηση της Κυριακής.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ