ΑΕΚ

Η ώρα της αλήθειας για Αλμέιδα, Πατίτο

Η ώρα της αλήθειας για Αλμέιδα, Πατίτο
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα πάρει σήμερα (2/8) οριστική απόφαση για την παρουσία των Αλμέιδα και Πατίτο στη ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν.

Σαν σήμερα (2/8) πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Πατρίσιο Ροντρίγκες έβλεπαν πως τα ονόματά τους απουσίαζαν από την λίστα της αποστολής της ΑΕΚ που θα ταξίδευε για το Σεντ Ετιέν.

Από τότε μέχρι τώρα έχουν μεσολαβήσει δυνατές προπονήσεις αλλά και έξτρα πρόγραμμα δουλειάς και για τους δυο. Και γι αυτό ελπίζουν πως σήμερα (2/8) μετά την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, θα δουν και οι δυο τα ονόματα τους, στην λίστα με τους παίκτες της ΑΕΚ που θα δώσουν την Πέμπτη (4/8) την μάχη της πρόκρισης με την Σεντ Ετιέν.

Τόσο ο Αλμέιδα όσο και ο Ροντρίγκες θέλουν σαν… τρελοί να μπουν στην αποστολή και να παίξουν σ’ αυτό το ματς. Ειδικά μάλιστα ο Πορτογάλος φορ, έχει υπερβάλλει εαυτόν όλες τις προηγούμενες μέρες, στην προσπάθεια να κερδίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όσο το δυνατόν περισσότερο από το χαμένο έδαφος ως προς την ετοιμότητα του. Και αν ήταν στο χέρι του Αλμέιδα η απόφαση, θα ξεκινούσε στο βασικό σχήμα στο ματς με την Σεντ Ετιέν. Αυτό άλλωστε δείχνει και με την διάθεση του στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Πάντως ο Κετσπάγια θα πάρει σήμερα την οριστική του απόφαση. Μετά και την προτελευταία προπόνηση, που ουσιαστικά θα είναι και η τελευταία δυνατή, καθώς η αυριανή (2/8) θα έχει ειδικό χαρακτήρα, καθώς θα είναι 24 ώρες πριν την σέντρα και κάτω από αδιάκριτα… βλέμματα.

Με βάση την εικόνα που έχουν δείξει στις τελευταίες προπονήσεις και ο Αλμέιδα και ο Ροντρίγκες, όλα δείχνουν πως ο τεχνικός της ΑΕΚ θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Και μάλιστα θα τους έχει δίπλα του και στον πάγκο. Ωστόσο ακόμα δεν είναι «κλειδωμένο» απολύτως τίποτα. Κυρίως για την περίπτωση του Ροντρίγκες. Το μόνο σίγουρο είναι, πως θα υπάρξει οριστική απόφαση μετά τη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ