ΑΕΚ

"H Βενεζουέλα χορεύει στο ρυθμό του Βάργκας"

"H Βενεζουέλα χορεύει στο ρυθμό του Βάργκας"
Βάργκας

Η Βενεζουελάνα δημοσιογράφος της εφημερίδας, Lider, Αντρεΐνα Φερνάντες, εξηγεί στο Sport24.gr, το δρόμο του Ρόναλντ Βάργκας από την αμφισβήτηση, στην επιστροφή της καταξίωσης.

Ο Ρόναλντ Βάργκας, εντυπωσίασε με τη φανέλα της εθνικής Βενεζουέλας, κόντρα στην αντίστοιχη της Κολομβίας για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στον τρίτο όμιλο του Copa América 2015. Ο, όπως όλα δείχνουν προσεχής παίκτης της ΑΕΚ, και η εμφάνισή του με τη "βινοτίντο" κόντρα στους "καφετέρος" είναι πρώτο θέμα στη χώρα του.

Η δημοσιογράφος της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας της χώρας "Lider", Αντρεΐνα Φερνάντες, εξηγεί τίποτα δεν ήταν δεδομένο για τον "Ρονίτα", και "ακτινογραφεί" στο Sport24.gr, τη μεγάλη επιστροφή του.

"Χωρίς αμφιβολία η απόδοση του Ρόναλντ είναι πρώτο θέμα στη Βενεζουέλα. Πρώτα, σύμφωνα με τα όσα δοκίμαζε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν έκπληξη που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα. Έγινε γνωστό την παραμονή του ματς, αλλά τα σχέδια του Νοέλ Σανβισέντε στην προετοιμασία για το Copa, δεν τον είχαν για βασικό.

Το πιο σημαντικό, έδειξε ότι είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο, όσους "ανησυχούσαν" γι' αυτόν. Όλοι τονίζουν τη συμβολή του, στο θρίαμβο της "βινοτίντο"

Εξάλλου, το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ρόναλντ, μετά το ματς. Όλοι, μιλούν γι' αυτόν. Εφημερίδες αθλητικές και πολιτικές. Αποσυντόνισε τελείως την άμυνα της Κολομβίας, τους δημιούργησε αρκετά προβλήματα στα πλάγια. Το πιο σημαντικό, έδειξε ότι είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο, όσους "ανησυχούσαν" γι' αυτόν. Όλοι τονίζουν τη συμβολή του, στο θρίαμβο της "βινοτίντο". Όλοι μιλούν για την επιστροφή του".

"H Βενεζουέλα χορεύει στο ρυθμό του Βάργκας"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι λείπουν μόνον οι ανακοινώσεις για να θεωρείται ο Ρόναλντ Βάργκας και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Πως σχολιάζουν στη Βενεζουέλα την κίνηση της Ένωσης και γιατί τη θεωρούν εξαιρετική; Δείτε τι λέει η Αντρεΐνα Φερνάντες, στο Sport24.gr:

Όλοι περιμέναμε να τελειώσει το Copa América 2015 και μετά να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Εξαιρετική επιλογή από την ΑΕΚ.

Όπως καταλαβαίνεις το θέμα του Ρόναλντ Βάργκας με την ΑΕΚ, αλλά κι άλλων παικτών όπως του Σαλομόν Ροντόν, επισκιάστηκε από το Copa América 2015. Εδώ, όταν παίζει η εθνική είναι λίγο παράξενα τα πράγματα. Ασχολούμαστε μόνο μ' αυτό. Ωστόσο, έχει γραφτεί παντού ότι επόμενος σταθμός του "Ρονίτα" θα είναι η Ελλάδα. Μας προκάλεσε έκπληξη, να σου πω την αλήθεια. Όλοι περιμέναμε να τελειώσει το Copa América 2015 και μετά να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Εάν έκανε ένα καλό Copa América 2015, όπως φαίνεται ότι θα κάνει, θα είχε και περισσότερες επιλογές. Και εξαιρετική επιλογή από την ΑΕΚ, που τον πρόλαβε νωρίς. Είναι σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Ρόναλντ".

Κόντρα στην Κολομβία, έδειξε απέναντι σ' ένα αντίπαλο δύσκολο, ότι έχει επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Κινητικός, αναστάτωσε τους "καφετέρος", ενώ έφθασε και κοντά στο γκολ. Ο Ρόναλντ Βάργκας έδειξε ότι μαζί με τον Ροντόν και τον Αράνγκο θα παλέψουν, προκειμένου η "βινοτίντο" να φθάσει στο "θαύμα". Είναι ο ηγέτης των Βενεζουελάνων; Γιατί οι οπαδοί τον λατρεύουν;

"Δεν είναι τώρα, ηγέτης. Από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του, όλοι εδώ μιλούσαν για ένα μελλοντικό ηγέτη. Όχι μόνο της εθνικής Βενεζουέλας, αλλά και του ποδοσφαίρου της χώρας. Σήμερα οι εθνική Βενεζουέλας είναι μια διαφορετική ομάδα, από το παρελθόν. Γι' αυτό και φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Βέβαια, μπορεί να είναι μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο, αλλά χρειάζονται και οι ηγέτες. Και ο Βάργκας, Αράνγκο και Ροντόν είναι ηγέτες. Περιμένουμε πολλά από αυτή την τριάδα.

Όλοι ξέρουν ότι είναι αυτός που μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό, στη "βινοτίντο". Έχει αυτό που κάνει διαφορετική την ομάδα

Ο κόσμος της ομάδας, έχει λατρεία για τον Ρόναλντ. Πάντα περίμενε πολλά από αυτόν. Δεν αμφέβαλλε ποτέ κανείς για το ταλέντο του, την ποιότητά του. Το μόνο θέμα, είναι η φυσική κατάσταση. Πλέον κανείς δεν αμφιβάλλει, ούτε γι' αυτό. Όταν ο Σανβισέντε έδειχνε ότι δεν τον υπολογίζει για βασικό στην προετοιμασία, υπήρχαν έντονες φωνές διαμαρτυρίας από τον κόσμο. Όλοι ξέρουν ότι είναι αυτός που μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό, στη "βινοτίντο". Έχει αυτό που κάνει διαφορετική την ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ