ΑΕΚ

Η τρομερή απάντηση του Αλμέιδα σε Τούρκο οπαδό που τον έβριζε

Η τρομερή απάντηση του Αλμέιδα σε Τούρκο οπαδό που τον έβριζε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας Τούρκος φίλαθλος της Μπεσίκτας έβρισε χυδαία τον Ούγκο Αλμέιδα κάτω από μία φωτογραφία της ΑΕΚ, αλλά ο Πορτογάλος τον έβαλε στη θέση του και τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη!

Ο Ούγκο Αλμέιδα αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία όσον αφορά στη χρήση των social media, όπως αποδεικνύει και η μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ χειρίζεται καθημερινά τους λογαριασμούς που διατηρεί, υποστηρίζοντας την εκάστοτε ομάδα του και έχοντας μία διαδραστική σχέση με τους φιλάθλους.

Σε μία τέτοια περίπτωση, έκανε share στο facebook μία φωτογραφία φίλης της Ένωσης που είχε ένα δωμάτιο γεμάτο με αναμνηστικά και φωτογραφίες από τους "κιτρινόμαυρους".

Σε αυτήν τη φωτογραφία, όμως, αναγκάστηκε να έχει έναν δυσάρεστο διάλογο, με έναν οπαδό της πρώην ομάδας του, Μπεσίκτας, ο οποίος τον έβρισε στα αγγλικά.

"Άτιμε μπάσταρδε, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα σου. Ζώο", έγραψε ο χρήστης Yavuzhan Yaman, στο share του 32χρονου Πορτογάλου, συνοδεύοντας το μήνυμα με μία φωτογραφία του Αλμέιδα με παράγοντες πιθανότατα αντίπαλης τουρκικής ομάδας.

Η τρομερή απάντηση του Αλμέιδα σε Τούρκο οπαδό που τον έβριζε

Ο Πορτογάλος πέρασε 3,5 σεζόν στην Κωνσταντινούπολη, όπου σε 109 συμμετοχές είχε 47 γκολ και αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων της Μπεσίκτας. Παρ' όλα αυτά, ως επαγγελματίας, δεν δίσταζε να βγάλει φωτογραφίες με όλο τον κόσμο, κάτι που φαίνεται να... πλήγωσε τον συγκεκριμένο οπαδό.

Η απάντηση του Αλμέιδα ήταν άμεση και κυρίως αποστομωτική: "Δεν είμαι μπάσταρδος και σίγουρα όχι άτιμος. Ζώο; Μερικές φορές ναι! Βγάζω φωτογραφίες με όλους όσοι ζητούν μία φωτογραφία με εμένα. Εάν δεν σου αρέσει, αντίο. Αλλά μην με προσβάλλεις. Ή, εάν το κάνεις, κάντο στη δική σου σελίδα στο facebook, όχι στη δική μου, ΟΚ; Τέλοσπάντων, δεν θα διαγράψω το μήνυμά σου. Ελπίζω η οικογένειά σου να είναι περήφανη για σένα όταν διαβάσουν αυτό που έγραψες. Καλή τύχη στη ζωή σου".

Ο λόγος του Αλμέιδα φαίνεται να οδήγησε στη μεταμέλεια του φιλάθλου, ο οποίος απάντησε: "ΟΚ, ΟΚ, κέρδισες. Έχεις τον σεβασμό για την ομάδα. Περάσαμε καλά μαζί σου. Συγγνώμη". Μάλιστα, συνόδευσε την απάντησή του με φωτογραφία του παίκτη με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Η τρομερή απάντηση του Αλμέιδα σε Τούρκο οπαδό που τον έβριζε

Ο Αλμέιδα επανήλθε και έγραψε: "Yavuzhan Yaman, σέβομαι επίσης το παρελθόν μου. Και η Μπεσίκτας κατέχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου επίσης. Ευχαριστώ".

Ο φίλαθλος απάντησε για ακόμα μία φορά, γράφοντας: "Σε ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε Ούγκο Αλμέιδα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η νικήτρια και το μήνυμα του Αλμέιδα για το ντέρμπι
Αγωνία για τρεις στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ