ΑΕΚ

Η "στοχευμένη" επιλογή Βλαχομήτρου

Η "στοχευμένη" επιλογή Βλαχομήτρου
Βλαχομήτρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι μόνο οι πολλές απουσίες, ο λόγος που ο Γκουστάβο Πογέτ πήρε τον νεαρό μεσοεπιθετικό Βλαχομήτρο στην αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό (14/3) ματς με τον Πανθρακικό.

Ήδη από την αρχή της προετοιμασίας για το σημερινό (14/3) ματς με τον Πανθρακικό, ο Γκουστάβο Πογέτ ήξερε πως δεδομένα στο απουσιολόγιο του θα είχε έξι ονόματα ποδοσφαιριστών του. Επομένως τα… κουκιά οριακά έβγαιναν για να συμπληρώσει αποστολή και γι αυτό άλλωστε ο τεχνικός της ΑΕΚ επιστράτευσε και τον ξεχασμένο και παραγκωνισμένο Μακόλεϊ Κρισάντους.

Όμως δεν είναι η λειψανδρία ο (μόνος) λόγος που ο Πογέτ επέλεξε να πάρει και τον νεαρό Ανδρέα Βλαχομήτρο. Πρώτα στις προπονήσεις στα Σπάτα και κατόπιν στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Πρόκειται για μια στοχευμένη και συνειδητή επιλογή.

Ο Πογέτ βρίσκεται σταθερά στις εξέδρες, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ. Είναι από τους προπονητές άλλωστε, που δίνει τεράστιο βάρος στην δουλειά που γίνεται και με τους νεαρούς παίκτες. Κρατάει σημειώσεις και πλέον έχει περάσει από… ακτινογραφία, σχεδόν όλους τους πιτσιρικάδες της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ.

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος μπήκε για πρώτη φορά τώρα σε αποστολή για ματς της Σουπερλίγκα. Όμως πριν από τέσσερις μέρες ήταν και στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ο οποίος αναβλήθηκε. Και μάλιστα μαζί με τον Γαλανόπουλο, που επίσης είναι παίκτης της Κ20.

Για τον Πογέτ είναι θεμελιώδες κομμάτι, η «αιμοδοσία» της πρώτης ομάδας από την δεύτερη. Γι αυτό άλλωστε και όχι μόνο θέλησε να έχει πλήρη γνώση του υλικού, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσει σταδιακά να το αξιοποιεί. Όποτε του το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ο Βλαχομήτρος είναι ένα από τα παιδιά που ο Πογέτ προφανώς και έχει ήδη ξεχωρίσει. Εξάλλου πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που είχε σκοράρει, μόλις στα 17 του, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. Ωστόσο στο μπλοκάκι του Πογέτ, υπάρχουν και άλλοι παίκτες από την κ20.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ