ΑΕΚ

Η στιγμή της αλήθειας για τον προπονητή

Η στιγμή της αλήθειας για τον προπονητή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον κύκλο επαφών με υποψήφιους, αναμένεται ίσως ακόμα και σήμερα η καθοριστική σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ που θα βγάλει απόφαση για το νέο τεχνικό.

Μ’ όλους τους προπονητές που η ΑΕΚ είχε βάλει στην λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο της, υπήρξε επαφή. Μάλιστα με τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, η επαφή έγινε εκ του σύνεγγυς και από τον ίδιο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η εικόνα πλέον που έχουν στην ΑΕΚ για τους υποψήφιους τεχνικούς, είναι απολύτως ξεκάθαρη. Και το μόνο που απομένει, είναι η τελική επιλογή. Με δεδομένο μάλιστα πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς για να υπάρξει σχεδιασμός και προγραμματισμός για τη νέα ΑΕΚ, πρέπει πρώτα να υπάρξει προπονητής, η απόφαση θα παρθεί άμεσα.

Είναι πιθανό ακόμα και σήμερα (31/5) αλλά το αργότερο μέχρι αύριο (1/6), να γίνει στην ΑΕΚ μια σύσκεψη κορυφής, πιθανότατα και με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα έχει και τον τελευταίο λόγο στην απόφαση. Όλα τα δεδομένα θα τεθούν επί τάπητος, θα προκριθεί ο… εκλεκτός και από εκεί και πέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να κλείσει η συμφωνία.

Μετά από τον κύκλο επαφών που έκλεισε χθες (30/5), ένα ξεκάθαρο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ δεν έχει προκύψει. Τόσο ο Φιλίπ Μοντανιέ, όσο και ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, όσο ακόμα και ο Τόρστεν Φινκ άφησαν καλές εντυπώσεις.

Ενώ και στις τρεις περιπτώσεις, έχει προκύψει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία. Υπάρχουν διαφορετικές τάσεις μέσα στην ΑΕΚ προς κάθε μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά γι αυτό ακριβώς θα γίνει και αυτή η σύσκεψη κορυφής. Χωρίς μάλιστα να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο όνομα έκπληξη.

Πάντως το μόνο σίγουρο, είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα, προκειμένου να αρχίσει να προχωρά και ο προγραμματισμός. Από τις μεταγραφές, μέχρι και διαδικαστικά θέματα προετοιμασίας.

Άλλωστε οι παίκτες φεύγουν, κάποιοι σήμερα και κάποιοι αύριο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, χωρίς ακόμα να έχουν ενημερωθεί για την ημερομηνία που θα συγκεντρωθούν για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες, που ακόμα δεν έχουν ενημέρωση ούτε καν για το μέλλον τους στην ΑΕΚ. Όλα αυτά όμως, είναι ζητήματα που θα καθορίσει ο νέος προπονητής.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ