ΑΕΚ

Η στήριξη του Χριστόπουλου στον Λαμπρόπουλο

Η στήριξη του Χριστόπουλου στον Λαμπρόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και γνωρίζει από πρώτο χέρι την ποιότητα του ως παίκτης θέλησε με δήλωση του να δείξει την στήριξη του προς τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στην ΕΡΤ και την "Αθλητική Κυριακή" για να αναλύσει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής με μια δήλωση του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης στον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Τον παίκτη της ΑΕΚ ο οποίος πήρε πάνω του την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του λέγοντας πως ο ίδιος έκανε ένα κρίσιμο λάθος που στοίχισε στους "κιτρινόμαυρους".

Ο νεαρός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον Λαμπρόπουλο καθώς τον είχε παίκτη στην ακαδημία του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στην Κ20 των "ερυθρόλευκων" τη διετία 2007-09 όπου ο Χριστόπουλος ήταν προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού.

Οπότε είναι σε θέση να ξέρει το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο Λαμπρόπουλος και πόσο μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ. Για αυτό και τόνισε ότι οι αθλητές έχουν καλές και κακές βραδιές και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Λαμπρόπουλος από το επόμενο κιόλας παιχνίδι που θα παίξει θα δείξει πόσο καλός είναι αλλά και πόσο δυνατός χαρακτήρας.

Χαρακτηριστικά ο Χριστόπουλος είπε:

"Είναι ένα παιδί που το γνωρίζω προσωπικά, έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ξέρω από πρώτο χέρι πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Είναι ένα παιδί με φιλότιμο και μεγάλη καρδιά. Όλοι έχουν τις καλές και τις κακές βραδιές στον αθλητισμό.

Σήμερα δεν ήταν μια κακή βραδιά του Βασίλη αλλά ήταν όλης της ΑΕΚ πιστεύω και είναι άδικο κάποιες φορές άθελα μας ίσως να βάζουμε στο κέντρο της αρνητικής συζήτησης κάποια παιδιά γιατί η ψυχολογία αυτών των αθλητών είναι πολύ ιδιαίτερη και αν έρθουμε στην θέση τους δεν θα το κάναμε ποτέ.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στήριξης στον Βασίλη, αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο καλός παίκτης είναι και πόσο δυνατός χαρακτήρας και θα το αποδείξει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ