ΑΕΚ

Η σπουδαία κίνηση του Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ δεν ήταν πουθενά στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και ο λόγος ήταν σημαντικός. ΤοSport24.grέχει το ρεπορτάζ.

Αμέσως μετά το γκολ του Λάζαρου αλλά και μετά λήξη του παιχνιδιού με την Λάρισα, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έγιναν έναν "κουβάρι" μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν.

Βασικοί και αναπληρωματικοί. Από κοντά και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ο μοναδικός που δεν φαίνεται πουθενά στους πανηγυρισμούς, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Και ο λόγος ήταν σημαντικός.

Εκείνο που είχε ως πρώτο μέλημα ο τεχνικός της ΑΕΚ, ήταν να πάει πάνω από τους ποδοσφαιριστές της Λάρισας, που είχαν πέσει απογοητευμένοι στο χορτάρι, προκειμένου να τους σηκώσει και να τους δώσει κουράγιο. Μάλιστα η κίνηση αυτή του Ισπανού τεχνικού, συζητήθηκε πολύ στα αποδυτήρια της ΑΕΛ.

Και σήμερα (20/4) ο προπονητής της Λάρισας, Σωτήρης Αντωνίου, επικοινώνησε με μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ και του ζήτησε να μεταφέρει στον Χιμένεθ ένα "ευχαριστώ", για την στήριξη στους ποδοσφαιριστές του.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επαγρύπνηση και αυστηρά μέτρα
Το διπλό μήνυμα του Χιμένεθ
Τα δύο μυστικά για το "ψαλίδι" του Λάζαρου
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ