ΑΕΚ

Η σπουδαία κίνηση του Σιμόες και το "πού είναι ο πρόεδρος" του Λάζαρου

Η σπουδαία κίνηση του Σιμόες και το "πού είναι ο πρόεδρος" του Λάζαρου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε την παρακάμερα του αγώνα με την Αούστρια Βιέννης. Η σπουδαία κίνηση του Αντρέ Σιμόες την ώρα των πανηγυρισμών, το "πού είναι ο πρόεδρος" του Χριστοδουλόπουλου στα αποδυτήρια και το πάρτι στο αεροπλάνο της επιστροφής.

H ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Αούστρια στη Βιέννη και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 32 του Europa League για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια. Δύο ημέρες μετά την σπουδαία επιτυχία, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε μέσω Youtube όλες οι αθέατες στιγμές της αναμέτρησης μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 18 λεπτών!

Απ' την είσοδο των "κιτρινόμαυρων" για προθέρμανση, τη χαμένη ευκαιρία του Σέρχιο Αραούχο, τα "όλε-όλε" μετά το τέλος του αγώνα, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, αλλά το "πάρτι" στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Ειδική μνεία αξίζει η κίνηση του Αντρέ Σιμόες να αφήσει τα... πανηγύρια μετά το τέλος του αγώνα προκειμένου να πάει να παρηγορήσει τον αντίπαλό του, Αμπντούλ Μοχάμεντ, ο οποίος είχε μείνει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο (στο 8:51 του βίντεο), αλλά και στην ατάκα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου "πού είναι ο πρόεδρος" στα αποδυτήρια (στο 10:15).

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ