ΑΕΚ

Η Σίτι αποφασίζει για Σουκουλίνι

Η Σίτι αποφασίζει για Σουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή του Αργεντινού μέσου, Μπρούνο Σουκουλίνι, στο Μάντσεστερ για να περάσει από εξετάσεις που θα κρίνουν και την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Το τελευταίο που έκανε ο Μπρούνο Σουκουλίνι φεύγοντας από την Αθήνα και έχοντας ακόμα τον νάρθηκα στο πόδι, ήταν να υποσχεθεί στους συμπαίκτες του πως θα προλάβει να επιστρέψει για να παίξει με την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Για τον Αργεντινό μέσο, αυτή δεν ήταν μόνο μια υπόσχεση, αλλά ένα στοίχημα. Ο Σουκουλίνι όλο αυτό το διάστημα, ακολουθεί το πρόγραμμα της θεραπείας του, με στόχο να καταφέρει να μπει και πάλι στο γήπεδο εγκαίρως, για να προλάβει φετινά παιχνίδια των ελληνικών πλέι οφ. Όμως στο χέρι του δεν είναι. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που αποφασίζει για όλα όσα έχουν να κάνουν με την διαχείριση του τραυματισμού του Σουκουλίνι.

Γι αυτό και ο Αργεντινός μέσος στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, θα επιστρέψει στην Αγγλία. Και από την Δευτέρα (11/4) θα ξεκινήσει έναν κύκλο εξετάσεων, για να εκτιμηθεί η πορεία της αποθεραπείας του ποδιού. Αυτή επανεκτίμηση θα κρίνει πότε ο Σουκουλίνι θα μπορέσει να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εντός γηπέδου. Και επίσης η Σίτι θα αποφασίσει για το πότε ο Αργεντινός μέσος θα μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα, για να αρχίσει προπονήσεις στα Σπάτα.

Ο ίδιος ο παίκτης ελπίζει πως αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και σε δυο εβδομάδες. Να γυρίσει στην Αθήνα και να ξεκινήσει με ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας σταδιακά «στροφές» στην δουλειά. Και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μάη, να έχει μπει ξανά στο ατομικό πρόγραμμα. Αλλά για όλα αυτά, θα αποφασίσει η Σίτι, αφού εκτιμήσει την πορεία της αποθεραπείας του ποδιού του Σουκουλίνι.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ