ΑΕΚ

Η σεζόν τελείωσε, αρχίζει το "τρέξιμο" στην ΑΕΚ

Η σεζόν τελείωσε, αρχίζει το "τρέξιμο" στην ΑΕΚ

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ η σεζόν τελείωσε, για την διοίκηση τώρα αρχίζει το "τρέξιμο" για να τακτοποιηθούν άμεσα εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν. Αρχή με τον Χιμένεθ.

Μετά από συνολικά 52 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, η αγωνιστική σεζόν για την ΑΕΚ τελείωσε. Δεδομένα είναι η πιο πετυχημένη σεζόν τα τελευταία 24 χρόνια, ακόμα και αν δεν τελείωσε με τον τρόπο που θα ήθελαν στην Ένωση. Δηλαδή με το νταμπλ. Και αν για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ η δουλειά τελείωσε, καθώς πλέον θα επιστρέψουν αύριο (15/5) στα Σπάτα για προπονήσεις μέχρι και την Παρασκευή (18/5) και μετά θα φύγουν για διακοπές, για την διοίκηση το "τρέξιμο" τώρα ξεκινά.

Τρέξιμο κανονικό όμως, διότι υπάρχουν εκκρεμότητες τις οποίες στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα. Όπως για παράδειγμα το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ. Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν άμεσα την υπόθεση με τον Ισπανό τεχνικό. Πριν τελειώσουν οι προπονήσεις στα Σπάτα και πριν φύγει ο Χιμένεθ για τις καλοκαιρινές διακοπές. Υπάρχει η βούληση από τις δυο πλευρές να συνεχίσουν μαζί. Το είπε άλλωστε και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός. Όμως εκκρεμεί το τελικό ραντεβού και φυσικά οι υπογραφές. Και αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός από το θέμα του προπονητή, στην ΑΕΚ θα "τρέξουν" για να κλείσουν άμεσα και κάποιες εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές. Όπως για παράδειγμα με την ενεργοποίηση της οψιόν του Μάρκο Λιβάγια.

Έχετε διαβάσει ήδη στο Sport24.gr τις κινήσεις που έχουν γίνει από την Ένωση. Και στην ΑΕΚ είναι ειλημμένη η απόφαση, το θέμα της παραμονής του Κροάτη φορ να κλείσει. Όπως και το θέμα της παραμονής του Παναγιώτη Κονέ θα ήθελαν από την Ένωση να κλείσουν άμεσα. Ωστόσο αυτό περνάει μέσα από την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων του παίκτη με την Ουντινέζε για να λυθεί το συμβόλαιο.

Επίσης στην ΑΕΚ θα βάλουν σχετικά άμεσα στην ατζέντα τους και τα ζητήματα με ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Και υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθούν πρόωρα. Όπως για παράδειγμα αυτό του Αντρέ Σιμόες ή του Όγκνιεν Βράνιες ή και των Ελλήνων παικτών όπως ο Μπακάκης.

Αντίθετα, οι εκκρεμότητες με τον Σέρχιο Αραούχο και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσο σημαντικές και αν είναι, δεν φαίνεται πως θα μπορέσουν να τακτοποιηθούν άμεσα. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Παρόλο που για την παραμονή του Αραούχο, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν πολύ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ