ΑΕΚ

Η ρεβάνς με την ΑΕΛ είναι κανονικός τελικός για την ΑΕΚ!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό, εκτός από την ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λάρισα (18/4, 19:30).

Την λέξη "τελικός", ο Μανόλο Χιμένεθ την χρησιμοποιεί σταθερά όταν μιλάει στους παίκτες της ΑΕΚ για το επόμενο παιχνίδι τους, ήδη από τα τέλη του Γενάρη. Κάποια από τα ματς, όντως ήταν τελικοί. Για κάποια άλλα, απλώς ο Ισπανός τεχνικός έβαζε έναν τόνο υπερβολής, για να τονίσει την σημασία τους.

Όμως έφτασε πάλι η στιγμή, που η ΑΕΚ έχει μπροστά της και πάλι έναν "τελικό". Και τώρα με την ποδοσφαιρικά κυριολεκτικά έννοια του όρου. Η αυριανή (18/4) ρεβάνς με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, είναι παιχνίδι do or die. Είτε ανατροπή του σκορ και πρόκριση στον τελικό, είτε αντίο… νταμπλ.

Γι αυτό και στην ΑΕΚ έχουν δώσει όλο το βάρος σ’ αυτό το ματς με την Λάρισα. Είναι απαγορευμένη από τον Χιμένεθ, ακόμα και κάθε… σκέψη, για το κυριακάτικο (22/4) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, που ενδεχομένως να μετατραπεί σε μια (πρώτη) φιέστα πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει απόλυτη προσήλωση στο παιχνίδι με την Λάρισα, υπογραμμίζοντας την σημασία μιας πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Άλλωστε ο Χιμένεθ είχε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο μυαλό του αυτή την ρεβάνς

Γι αυτό και κράτησε εκτός αποστολής από το ματς με τον Πλατανιά τον Κονέ. Παίκτη που θέλει φρέσκο με Λάρισα. Γι αυτό και έβγαλε αμέσως από το γήπεδο τον Λάζαρο, μόλις αισθάνθηκε ο παίκτης το πρώτο τσίμπημα στους προσαγωγούς. Μήπως προλάβει την ζημιά και δεν τον χάσει στην αυριανή ρεβάνς. Κάτι που θα φανεί στη σημερινή (17/4) τελευταία πριν το ματς προπόνηση.

Η ουσία είναι πως για τον Χιμένεθ έχει μεγάλη σημασία η ρεβάνς με την Λάρισα. Και είναι ένα μήνυμα που έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές του. Εξάλλου και οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν βάλει στο μυαλό τους, πως φέτος είναι η ευκαιρία να γράψουν ιστορία, κατακτώντας τα πάντα.

Εξ ου και όσο σημαντικές είναι οι "ανεπανάληπτες στιγμές" που ετοιμάζονται να ζήσουν την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, όπως έλεγε ο Μπακασέτας, άλλο τόσο σημαντική είναι και η πρόκριση και στον τελικό του Κυπέλλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ