ΑΕΚ

Η "πρώτη" του Πογέτ στην ΑΕΚ

Η "πρώτη" του Πογέτ στην ΑΕΚ
Πογιέτ

Ο Γκας Πογέτ έκανε το πρωί της Παρασκευής (30/10) την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ. "Η νέα εποχή μόλις ξεκίνησε" ανέφερε η ΠΑΕ σε tweet, συνοδευόμενο από τη φωτογραφία του Ουρουγουανού τεχνικού με τα ρούχα προπόνησης της "Ένωσης". (PHOTO)

Μ’ ένα «παχύ» μπλοκάκι γεμάτο σημειώσεις και από νωρίς το πρωί, έφτασε σήμερα(30/10) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ο Γκουστάβο Πογέτ μαζί με τον Μαουρίτσιο Ταρίκο και τον Τσάρλι Ότγουέϊ. Και ήταν απολύτως προετοιμασμένος για να πιάσει δουλειά. Για να αναλάβει αμέσως τα καθήκοντα του.

Μάλιστα αφού πρώτα είχε συνεργασία με τον Στέλιο Μανωλά προκειμένου να ενημερωθεί, στη συνέχεια το πρόγραμμα της προπόνησης το έκανε ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του. Μάλιστα ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ αποχώρησε από τα Σπάτα πριν τελειώσει η προπόνηση, καθώς επί της ουσίας το έργο του τελείωσε σήμερα. Μαζί του αποχώρησε και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, ο οποίος δεν θα είναι στο τιμ του Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε το πρόγραμμα της προπόνησης, κυρίως με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής, στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με την Ξάνθη. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Μάλιστα ο Ταρίκο βρήκε την ευκαιρία να παίξει για λίγο μπάλα μαζί με τους ποδοσφαιριστές, για να συμπληρωθούν οι θέσεις στο δίτερμα.

Δυσκολεύει πολύ του Αραβίδη

Πάντως για το πλάνο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Πογέτ θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Ο Χρήστος Αραβίδης ακολούθησε και σήμερα (30/10) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα. Και έδειξε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Με μια μόνο προπόνηση να απομένει μέχρι και το ντέρμπι, η συμμετοχή του επιθετικού της ΑΕΚ έχει δυσκολέψει πολύ. Αντίθετα, τόσο ο Ντίντακ Βιλά, όσο και ο Αλάιν Μπαρόχα, έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η "πρώτη" του Πογέτ στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Πογέτ

Ο Πογέτ θέλει… ντέρμπι

Πιάνει δουλειά ο Πογέτ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ