ΑΕΚ

Η "πρώτη" του Μοράις με ένταση και νέο γυμναστή

Η "πρώτη" του Μοράις με ένταση και νέο γυμναστή
Μοράις, ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρεμιέρα στα Σπάτα έκανε την Τετάρτη (19/10) ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, αλλά και ο νέος γυμναστής της Ένωσης, Ζοάο Κούνια. Επιστροφή Σιμόες, θέτει υποψηφιότητα για Πανιώνιο.

Την δουλειά την ξεκίνησε ο Ζοσέ Μοράις ήδη νωρίς σήμερα (19/10) στα Σπάτα, καθώς πήγε πρωί – πρωί στο προπονητικό κέντρο. Όμως την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ, την έκανε το απόγευμα. Ο Μοράις μπήκε στο γήπεδο μαζί με τον έναν από τους τρεις νέους συνεργάτες που θα προστεθούν στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

Ο γυμναστής Ζοάο Κούνια ήταν παρών στα Σπάτα ήδη από το απόγευμα και δούλεψε και αυτός με τους παίκτες. Οι άλλοι δυο, δηλαδή ο στενός συνεργάτης του Μοράις και ο αναλυτής αγώνων, έφτασαν αργά το απόγευμα και αύριο (20/10) αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί η πρόσληψη τους.

Στην πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, ο Μοράις δούλεψε με δυο γκρουπ. Στο ένα ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Δευτέρα και ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Και στο δεύτερο ήταν όλοι οι υπόλοιποι, που προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς. Ο Μοράις είχε την επίβλεψη του δεύτερου γκρουπ. Και έβαλε με το… καλημέρα, πολλή ένταση στη δουλειά.

Άσκηση σε μικρό χώρο χωρίς τέρματα για κυκλοφορία της μπάλας. Και κατόπιν μίνι διπλό, επίσης σε μικρό χώρο. Με τον Μοράις να δίνει συνεχώς οδηγίες, να διακόπτει την άσκηση και ακόμα και να δείχνει στους ποδοσφαιριστές του, πως πρέπει να κάνουν μια άσκηση.

Στους κανονικούς ρυθμούς δουλειάς επέστρεψε και ο Αντρέ Σιμόες. Κάτι που σημαίνει πως βάζει υποψηφιότητα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βουτιά στην τακτική και στα mind games
Κορέια: "Έμπειρος ως βοηθός προπονητή, λίγα πράγματα ως πρώτος…"
Μοράις: "Τίποτα δεν είναι αδύνατον αν…"
Μοράις: "Νίκες παντού"

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ