ΑΕΚ

Η πρώτη μέρα του Μοράν στα Σπάτα

Η πρώτη μέρα του Μοράν στα Σπάτα

Ο Ερίκ Μοράν πρώτα έκανε προπόνηση με την ΑΕΚ και μετά υπέγραψε συμβόλαιο και το Sport24.gr καταγράφει την πρώτη εικόνα του Βάσκου στα Σπάτα. "Βλέπει" ντεμπούτο στο ματς με Παναιτωλικό.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και η πιο συνηθισμένη πρακτική, να κάνει πρώτα προπόνηση ένας παίκτης με τη νέα του ομάδα και κατόπιν να υπογράφει το συμβόλαιο του και να ανακοινώνεται η μεταγραφή.

Όπως επίσης και δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, να περνάει ένας παίκτης την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα, μαζί με την οικογένεια του, για να φτάσει μια ώρα αρχύτερα στον νέο μεταγραφικό του προορισμό.

Όμως, ο Ερίκ Μοράν τα έκανε όλα αυτά και αν μη τι άλλο, το έδειξε πως είναι ανυπόμονος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, πριν το δηλώσει και μπρος στις κάμερες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Βάσκος μέσος περίπου αιφνιδίασε τους νέους του συμπαίκτες, με την παρουσία του χθες (2/1) το πρωί στα Σπάτα. Είχαν πληροφορηθεί από τα σάιτ και τα ραδιόφωνα, πως ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και πως ήταν έτοιμος να κλείσει στην ΑΕΚ.

Όμως δεν περίμεναν να τον δουν ήδη από χθες (2/1) στο προπονητικό κέντρο. Πολλώ δε μάλλον, να το δουν με ποδοσφαιρικά παπούτσια μέσα στο γήπεδο, να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης. Βεβαίως από την πρώτη μέρα, δεν ήταν δυνατόν να βγουν συμπεράσματα για το τι μέρος του (ποδοσφαιρικού) λόγου, είναι ο Μοράν.

Εκείνο ωστόσο που έδειξε ο Βάσκος μέσος, ήταν κέφι και διάθεση, αλλά και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Εκείνο που όλοι στα Σπάτα παρατήρησαν με το καλημέρα, είναι πως ο Μοράν έχει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας.

ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Προφανώς και από την πρώτη προπόνηση, ήταν αδύνατον να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Ισπανού μέσου. Ωστόσο, με δεδομένο πως ήρθε στην ΑΕΚ με την… μπάλα στα πόδια, είναι πολύ πιθανό να "φλερτάρει" ακόμα και με ντεμπούτο στο ματς του Σαββάτου (6/1) με τον Παναιτωλικό. Έστω και αν μεσολαβούν μόλις τρεις ακόμα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Βεβαίως, πριν ο Μανόλο Χιμένεθ πάρει οριστικές αποφάσεις, θα περιμένει να δει την εικόνα του Μοράν. Όμως, ο Βάσκος θέλει να μπει άμεσα στην αγωνιστική δράση και θα το παλέψει, ενώ και ο Χιμένεθ πολύ θα ήθελε να τον έχει στον Αγρίνιο, με δεδομένη και την απουσία του Αντρέ Σιμόες. Τίποτα πάντως, δεν είναι... κλειδωμένο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ