ΑΕΚ

Η πρώτη δράση της ΑΕΚ

Η πρώτη δράση της ΑΕΚ

Δυο γεμάτα πούλμαν με προμήθειες και είδη πρώτης ανάγκης ήταν η πρώτη ενέργεια της ΑΕΚ για τους πρόσφυγες.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΕΚ έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με πολλαπλές δράσεις, για την βοήθεια και στήριξη των προσφύγων. Και από την Πέμπτη (17/3) άρχισε η υλοποίηση του σχεδίου.

Δυοπούλμαν της ομάδας, γεμάτα με προμήθειες, έφτασαν στο Κέντρο Διαχείρισης Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής για τους πρόσφυγες.

Στην αποστολή ήταν επικεφαλής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και υπήρχε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, όπως ο Αραβίδης και ο Μπαρμπόζα, παίκτες των Ακαδημιών, αλλά και παλαίμαχοι.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Μπάγεβιτς, υπήρχε το αίτημα να μην καλυφθεί αυτή η δράση από κάμερες τηλεοπτικών καναλιών και δημοσιογράφους.

Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση του σχεδίου που έχει εκπονήσει η ΑΕΚ, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των προσφύγων. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες δράσεις, στα κέντρα φιλοξενίας (hot spot) που υπάρχουν στην Αττική.

Παρόντες σ' αυτή την πρώτη δράση της ΑΕΚ, ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο Χρήστος Αραβίδης, ο Έλτερ Μπαρμπόσα και ο Γιάκομπ Γιόχανσον, οι παλαίμαχοι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφείδης, Γιώργος Κεφαλίδης και Θωμάς Μαύρος, αλλά και τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τις ομάδες υποδομής του ομάδας.

Προσφέρθηκαν αναπηρικά αμαξίδια για τα οποία υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία MEDICIN, συσκευασμένα σνακ, αντισηπτικό υγρό, αναλγητικά και εξειδικευμένα φάρμακα, παιδικά συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες από την BIONAΤ, χυμοί σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία ΛΟΥΞ και εμφιαλωμένο νερό σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία ΔΙΟΣ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ