ΑΕΚ

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Μπακασέτα

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Μπακασέτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει στις 27/3 την προχωρημένη επαφή με Μπακασέτα. Σήμερα γράφει για τη συνομιλία του Μελισσανίδη με τον παίκτη και τις αποδοχές που του προσφέρονται. Αποκαλύπτει δε ότι ίσως μείνει ελεύθερος και από αυτό το καλοκαίρι ο παίκτης του Πανιωνίου.

Το χειρίστηκε και αυτό το θέμα προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αρκετές περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων που ήθελε να φέρει εις πέρας και το κατάφερε.

Ο Μπακασέτας είναι δηλωμένος ΑΕΚτζής και πολλοί το γνωρίζουν αυτό. Μεγαλωμένος στις κιτρινόμαυρες εξέδρες και δίχως την τρελή διάθεση να παίξει στον Ολυμπιακό ο οποίος τον πολιορκεί, όπως κάποιοι την παρουσιάζουν.

Βέβαια η ΑΕΚ έχει κάνει την προεργασία της, όπως είχατε αποκλειστικά διαβάσει στο Sport24.gr. Ο Τίγρης, όπως είχε πράξει και με τις περιπτώσεις των Αραβίδη, Ανέστη, Μάνταλου (και πολλών άλλων) πήρε επάνω του την κατάσταση γνωρίζοντας τα ενωσίτικα αισθήματα του Μπακασέτα. Του έδειξε ότι τον θέλει με προσωπική επαφή και του πρότεινε αποδοχές που ικανοποιούν τον ποδοσφαιριστή:

Τριετές συμβόλαιο με 180.000 ευρώ τον πρώτο, 220.000 τον δεύτερο και 240.000 ευρώ τον τρίτο χρόνο. Ο οσονούπω διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην ΑΕΚ. Και μόνο σε αυτήν από ελληνικές ομάδες.

Μάλιστα, εν αντιθέσει με όσα λένε από τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιανουάριο, κυκλοφορεί ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο υπάρχει το παράθυρο, σε μερικές εβδομάδες από σήμερα, ο παίκτης να μην έχει την παραμικρή δέσμευση με τους Κυανέρυθρους. Η πληροφορία ελέγχεται.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δηλωμένη είναι η επιθυμία του Μπακασέτα να πάρει κάποια χρήματα και η ομάδα μέσω της οποίας κατάφερε να αναδειχθεί και να διαβεί το κατώφλι της εθνικής Ελλάδας.

Παρά την πίεση που δέχθηκε από ανθρώπους του Πανιωνίου, δεν ενέδωσε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ο οποίος προσέφερε αρκετά χρήματα τόσο στους Κυανέρυθρους όσο και σε εκείνον, ενώ η προοπτική του να πάει στον ΟΣΦΠ για να παίζει ως δανεικός αλλού, δεν τον τρελαίνει.

ΑΕΚ και Μπακασέτας είναι κοντά... Η πρόταση υπάρχει στο τραπέζι, ο παίκτης είναι αυτός που θα καθορίσει την οριστική εξέλιξη. Θα κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του ή θα λυγίσει στις πιέσεις; Ίδωμεν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ