ΑΕΚ

Η προληπτική αλλαγή και το "φανταστικό γκολ"

Η προληπτική αλλαγή και το "φανταστικό γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση και εξηγούσε με ενθουσιασμό πως πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Πρόσωπο του αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη ήταν ο Ούγκο Αλμέιδα και ήδη όταν αντικαταστάθηκε άκουσε τον κόσμο να φωνάζει για πρώτη φορά το όνομα του

Όμως η αλλαγή δεν έγινε προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους οπαδούς της Ένωσης να αποθεώσουν τον Πορτογάλο φορ για τα δυο γκολ που πέτυχε. Ο Αλμέιδα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Κατά το επιστημονικότερο, ένα σπασμό οσφυϊκής μοίρας. Και κρίθηκε προτιμότερο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, να αντικατασταθεί. Δεν εμπνέει πάντως ανησυχία το πρόβλημα και στην ΑΕΚ θεωρούν πως μετά το αυριανό (12/9) ρεπό και όταν η ομάδα επιστρέψει στις προπονήσεις, ο Αλμέιδα θα μπει κανονικά στη δουλειά.

Πάντως παρά τις ενοχλήσεις στη μέση, ο Πορτογάλος ήταν ενθουσιασμένος για τα γκολ του. Και ειδικά για το δεύτερο, το οποίο και ο ίδιος χαρακτήριζε φανταστικό. Όπως έλεγε "όταν πήρα την μπάλα στα πόδια μου, κοίταξα γύρω μου και δεν είδα συμπαίκτη μου. Είδα μόνο φανέλες αντιπάλων. Αυτό που κοίταξα ήταν να βρω χώρο να σουτάρω. Το έκανα και έβαλα ένα φανταστικό γκολ"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ