ΑΕΚ

Η πιο ξεχωριστή προπόνηση

Η πιο ξεχωριστή προπόνηση
INTIME SPORTS

Η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (24/7) στην Οπαλένιτσα, μπορεί να έμοιαζε σαν τις άλλες, καθώς είχε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας και άμυνας, αλλά δεν ήταν.

Ήταν η πιο ξεχωριστή από την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δεν είναι ένα απλό γεγονός.

Έχει πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία και για τον ίδιο τον παίκτη και τον Τραϊανό Δέλλα και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Μάνταλος διένυσε δύσβατο και μακρύ μονοπάτι για να φτάσει από την επέμβαση στο γόνατο του περασμένου Μαρτίου μέχρι και την χθεσινή προπόνηση. Έκανε πολλή σκληρή και επίπονη τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά δουλειά.

Αν έβλεπε άλλωστε κανείς το βλέμμα του Μάνταλου στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα για τη νέα σεζόν, την ώρα που ο ίδιος έκανε ατομικό και οι συμπαίκτες του έπαιζαν το πρώτο δίτερμα, θα τα καταλάβαινε όλα.

Όπως επίσης και αν έβλεπε το χαμόγελο του Μάνταλου χθες, την ώρα που έμπαινε κανονικά στις ασκήσεις μαζί με τους υπόλοιπους.

Προφανώς για τον Δέλλα αποτελεί ένα χριστουγεννιάτικο δώρο μέσα στο καλοκαίρι, να βλέπει τον Μάνταλο να κάνει προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο έλειψε από την ομάδα όταν τραυματίστηκε πέρυσι και πόσο σημαντικός θα είναι για τη νέα σεζόν.

Φυσικά και δεν πρόκειται να τον πιέσει. Αλλά βλέπει πως όσο ανεβάζει ρυθμούς, τόσο σε λιγότερα επίσημα ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών του. Και ήδη ο Δέλλας έχει αρχίσει να κάνει πλάνα επί χάρτου, προκειμένου να χωρέσει στην ενδεκάδα και τον Μάνταλο και τον Βάργκας.

Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήταν πανευτυχείς που έβλεπαν και πάλι δίπλα τους τον Μάνταλο και αυτό ήταν ηλίου φαεινότερο. Ειδικά οι "παλιοί". Το δέσιμο που υπήρχε πέρυσι στην ΑΕΚ ανάμεσα στους παίκτες ήταν μεγάλο.

Και για όλους ήταν ένα ψυχολογικό σοκ ο σοβαρός τραυματισμός του Μάνταλου. Όπως επίσης και όλοι οι παίκτες βίωσαν μαζί με τον διεθνή μέσο τις αγωνίες και την σκληρή δουλειά για να επανέλθει.

Και την Παρασκευή (24/7) το χάρηκαν που τον είχαν ξανά κοντά τους και δεν το έκρυβαν. Πότε ο Πλατέλλας, πότε ο Αραβίδης, πότε ο Μπαρμπόσα, δεν έχαναν ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον Μάνταλο και να τον "πειράξουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ