ΑΕΚ

"Η νίκη μετράει"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στα Σπάτα και έκανε και παρατηρήσεις στον Αλμέιδα για την αντίδραση του στην αποβολή του.

Ήδη από χθες (20/8) ο Μανόλο Χιμένεθ είχε χαρακτηρίσει το ματς με τον Παναιτωλικό ως ένα "όχι νορμάλ παιχνίδι". Για πολλούς λόγους. Και προφανώς εκείνο που άφησε ικανοποιημένο τον Ισπανό τεχνικό, ήταν το γεγονός πως σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη.

Αυτό το επεσήμανε και στην ομιλία που έκανε σήμερα (21/8) στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές του. Όμως ο Χιμένεθ έκανε και παράπονα για την αγωνιστική εικόνα, αλλά και παρατηρήσεις στον Αλμέιδα για την αποβολή του.

"Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις πόντους. Και είναι πολύ σημαντικό σ' ένα ματς όπως πήγε αυτό. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά βέβαια μας επηρέασε η αποβολή. Δεν είμαστε όμως αυτοί που έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Όμως ακόμα και σε ένα παιχνίδι που δεν πήγαν καλά τα πράγματα, πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό είναι που μετράει. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε σήμερα και αύριο για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Μπριζ" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Χιμένεθ έκανε παρατηρήσεις στον Αλμέιδα και πιθανότατα θα έκανε και στον Μάρκο Λιβάγια. Όμως ο Κροάτης φορ απουσίαζε από τα Σπάτα, καθώς βρισκόταν στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, καθώς έχει υποστεί κάκωση και αιμάτωμα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ