ΑΕΚ

Η "μούσα" της ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέρα από την τακτική και τα συστήματα και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της, πίσω απ’ όλες τις σπουδαίες νίκες της φετινής ΑΕΚ, βρίσκεται μια… γυναίκα. ΤοSport24έχει το ρεπορτάζ!

Έτσι κι αλλιώς η ρήση περί μιας δυναμικής γυναίκας που βρίσκεται πάντα πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα σηκώνει συζήτηση. Δύσκολα όμως θα υποστήριζε πως θα μπορούσε να ισχύει και για τις ομάδες. Εκτός εξαιρέσεων. Διότι τοSport24 έκανε ρεπορτάζ και… ανακάλυψε πως πίσω απ’ όλες τις (σημαντικές και μη) νίκες της φετινής ΑΕΚ, κρύβεται μια γυναίκα. Εντάξει, το "γυναίκα", είναι ακόμα υπερβολή.

Μια δεσποσύνη που μόλις άφησε τα τέσσερα της χρόνια και «περπατάει» για τα πέντε. Και η πραγματικότητα είναι, πως συνδέεται μ’ ότι σπουδαίο έχει πετύχει φέτος η ΑΕΚ. Το όνομα της είναι Στέλλα. Και είναι το αστέρι της ζωής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Αλλά είναι και η… μούσα της φετινής ΑΕΚ. Και επ’ αυτού υπάρχουν και στοιχεία και αποδείξεις.

ΌΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΤΕΛΛΑ…

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει ντέρμπι ή ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ και απλώς δει στο τέλος την Στέλλα στους ώμους του Λάζαρου εντός αγωνιστικού χώρου, θα ξέρει πως η Ένωση έχει πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Η μικρή όχι απλώς δεν λείπει από κανένα ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι και το σήμα κατατεθέν για κάθε σπουδαία νίκη. Αμέσως "μπουκάρει" μαζί με τον μπαμπά στο γήπεδο και είναι πρώτη και καλύτερη στα πανηγύρια. Μάλιστα αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν και στους πανηγυρισμούς μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Και στην θέση που κάθεται συνήθως ο μπαμπάς.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ

Η Στέλλα έτσι κι αλλιώς από μόνη της, δεν ήθελε να χάνει κανένα παιχνίδι της ΑΕΚ και του μπαμπά της. Όμως είναι εδώ και πολύ καιρό απαίτηση όλων, να την βλέπουν στην εξέδρα. Είναι το… γούρι. Γι αυτό και η χάρη της μικρής, έφτασε μέχρι και το Μιλάνο. Και στην ερώτηση παραμονή του ματς με τη Μίλαν στο Λάζαρο, για το πώς θα ήθελε να γραφτεί το φινάλε του παιχνιδιού, η απάντηση ήταν κατηγορηματική. "Με την κόρη μου να μπαίνει στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε". Όπερ και εγένετο. Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία ισοπαλία και η Στέλλα μαζί μ’ όλους τους "κιτρινόμαυρους" πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο που βρισκόταν στα ορεινά του Σαν Σίρο.

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ

Δεν πάει έτσι απλά στο γήπεδο η Στέλλα για να παρακολουθήσει το ματς και τον μπαμπά της. Φοράει και την αγαπημένη της φανέλα. Είναι η περσινή φούξια της ΑΕΚ, που μπορεί γενικώς να ήταν μια αποτυχημένη επιλογή, αλλά η μικρή του Λάζαρου την λάτρεψε. Με το νούμερο "7" φυσικά πάντα στην πλάτη. Ωστόσο φέτος η Στέλλα έχει φροντίσει να προμηθευτεί και την φετινή φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία εμφανίστηκε στο γήπεδο και έριξε τα… σουτάκια της, μετά το ματς με τον Πλατανιά.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ";

Όταν ο Λάζαρος έπαιζε στο καμπιονάτο, η Στέλλα ήταν ακόμα πολύ μικρή για να δεθεί με ομάδα. Αυτό συνέβη από τότε που ο Χριστοδουλόπουλος ήρθε στην ΑΕΚ. Η μεταγραφή του Λάζαρου στην Ένωση, συνδυάστηκε με την ηλικία που η μικρή άρχιζε να σχηματίζει και εικόνες και… άποψη. Και πλέον η Στέλλα έχει γίνει εκτός από φανατική οπαδός του μπαμπά και φανατική οπαδός της ΑΕΚ. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Χριστοδουλόπουλος πήγε να παίξει στην εθνική, στη μικρή είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν υπάρχει… εμπλοκή της ΑΕΚ σ’ όλο αυτό. Βεβαίως και στο ματς με τον Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη, η Στέλλα ήταν κανονικά παρούσα, με φανέλα της εθνικής και όπως πάντα μπήκε μετά την λήξη στο γήπεδο μαζί με τον Λάζαρο.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

Η σχέση του Λάζαρου με την Στέλλα, προφανώς και είναι ιδιαίτερη. Και υπάρχει και ένας ιδιαίτερος πανηγυρισμός που τους ενώνει. Ο Χριστοδουλόπουλος σκοράρει και σχηματίζει με τα χέρια του ένα αστέρι. Αστέρι αφιερωμένο στο… αστέρι του. Και η Στέλλα από την εξέδρα, ανταποδίδει σχηματίζοντας και εκείνη με τα χεράκια της, ένα αστέρι. Κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και ζεστά στιγμιότυπα, στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Παρόλα αυτά υπάρχει μια… υπόσχεση που ο Λάζαρος δεν κράτησε.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (26/11) η Στέλλα είχε την γιορτή της. Και την επόμενη μέρα στο ματς με τον Πλατανιά, ο Χριστοδουλόπουλος ήθελε να σκοράρει, για να αφιερώσει το γκολ ως δώρο στην κόρη του. Όσο όμως και αν το κυνήγησε μέσα στο παιχνίδι, όσες ευκαιρίες και αν έχασε, το γκολ δεν ήρθε.

Και αυτός ήταν λόγος για να είναι σκασμένος ο Λάζαρος. Όχι όμως και η Στέλλα, που μπήκε στο γήπεδο αμέσως και έκανε τα… δικά της. Άλλωστε για την μικρή, το ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ και πάνω απ’ όλα ο μπαμπάς Λάζαρος, είναι τα μόνα που θέλει, για να χαμογελάει. Ένα χαμόγελο που είναι προφανές, πως οδηγεί την φετινή ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ