ΑΕΚ

Η μέρα του Μασούντ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μασούντ EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, στο τελικό ραντεβού με τον Σοτζέι Μασούντ.

Τα πράγματα ως προς την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ για την χειμερινή περίοδο, μοιάζουν να είναι απλά. Χθες (27/12) ο Σοτζέι Μασούντ αποχαιρέτησε την Λας Πάλμας, η οποία τον φιλοξένησε στις προπονήσεις της μέχρι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά του διαζυγίου με τον Πανιώνιο.

Αύριο (29/12) η ΑΕΚ επιστρέφει στις προπονήσεις στα Σπάτα, μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια. Και στο ενδιάμεσο, δηλαδή σήμερα (28/12), αναμένεται ο Μασούντ να περάσει το κατώφλι των γραφείων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, για να κλείσει η συμφωνία.

Άλλωστε, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως περισσότερο το τυπικό και διαδικαστικό κομμάτι απομένει, προκειμένου ο Ιρανός μεσοεπιθετικός να γίνει και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Και επομένως να μπορέσει ήδη από αύριο, να τεθεί υπό την δούλεψη του Μανόλο Χιμένεθ.

Προφανώς και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές σε συμβόλαια (επί του προκειμένου μέχρι και το καλοκαίρι με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο), καμία μεταγραφή δεν είναι τελειωμένη. Ωστόσο, στην περίπτωση του Μασούντ το μόνο που απομένει είναι η άφιξη στην Αθήνα και η τελική συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ. Κάτι που εκτός απροόπτου θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ