ΑΕΚ

Η μέρα της κρίσης για Τσιγκρίνσκι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η σημερινή (9/3) προτελευταία προπόνηση πριν από την Τούμπα, θα είναι καθοριστική για την συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι πως για ένα τόσο κομβικό παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής (11/3) με τον ΠΑΟΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε να έχει όλα τα "όπλα" στην διάθεση του. Πολλώ δε μάλλον, όταν είναι… βαρέα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δει με ανακούφιση τον Αντρέ Σιμόες να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και τις δυο προηγούμενες μέρες. Και η μοναδική του αγωνιά, αφορά πλέον τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Προφανώς και ο Χιμένεθ θα ήθελε να συμπεριλάβει τον Ουκρανό στόπερ στο αγωνιστικό του πλάνο. Όμως αυτό είναι κάτι που εν πολλοίς θα κριθεί στη σημερινή (9/3) προτελευταία προπόνηση στα Σπάτα. Ο Τσιγκρίνσκι μέχρι και χθες (8/3) αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο σημείο που είχε κτυπήσει παραμονή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Εξ ου και δεν προπονήθηκε καθόλου.

Με την προοπτική πως αυτές οι ενοχλήσεις θα έχουν υποχωρήσει κάπως σήμερα, ο Ουκρανός στόπερ θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές στην προπόνηση, έστω και με ένεση. Και αν μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που θα αποφασιστεί οριστικά στην αυριανή (10/3) τελευταία προπόνηση.

Αν ωστόσο ο Τσιγκρίνσκι δεν τα καταφέρει ούτε και σήμερα να ανεβάσει "στροφές", τότε οι πιθανότητες να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, θα έχουν μειωθεί δραματικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ