ΑΕΚ

Η μέρα της κρίσης για Σιμόες

Η μέρα της κρίσης για Σιμόες
INTIME SPORTS

Μέσα σ’ όλα όσα έχει να διαχειριστεί ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα στην Τούμπα, είναι και το πρόβλημα τραυματισμού του Αντρέ Σιμόες. Μοιρασμένες οι πιθανότητες του Πορτογάλου ενόψει Βέροιας.

Ο Πορτογάλος μέσος ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο γόνατο και οι πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας (28/9) στην Βέροια είναι μοιρασμένες. Την Παρασκευή, ο Σιμόες ακολούθησε ένα ατομικό πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς ακόμα αισθανόταν ενοχλήσεις. Πάντως η κρίσιμη μέρα είναι το Σάββατο.

Αν το πρήξιμο στο γόνατο υποχωρήσει και ο Πορτογάλος αισθανθεί καλύτερα, είναι πολύ πιθανό ο Δέλλας να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον χρησιμοποιήσει. Άλλωστε ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός και το μόνο ζήτημα, είναι να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αποφόρτιση για τους βασικούς

Ένα βασικό μέλημα του Δέλλα, ενόψει Βέροιας, είναι να προλάβουν οι παίκτες του να ανακτήσουν δυνάμεις μετά την μάχη της Τούμπας. Γι αυτό και στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ΑΕΚ κράτησε χαμηλούς τους ρυθμούς δουλειάς, για όσους έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά μόνο αποφόρτιση έκανε και σήμερα, η ενδεκάδα της Τούμπας.

Ευτυχής μπαμπάς ο Γιόχανσον

Μια απρόσμενη απουσία είχε η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν έδωσε το παρών, αλλά για ευχάριστο λόγο. Όλο το βράδυ ο Σουηδός μέσος βρισκόταν δίπλα στη σύζυγο του, η οποία γέννησε τα ξημερώματα. Και έτσι ο ευτυχής μπαμπάς, δεν πρόλαβε να πάει στα Σπάτα για προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ