ΑΕΚ

Η μεγάλη (τελευταία) ευκαιρία για την ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει μια σειρά από σημαντικούς λόγους, που καίγεται για τη νίκη στο σημερινόπαιχνίδι με τη Βέροια

Μπορεί την περασμένη Τετάρτη η ΑΕΚ να έβαλε έξι γκολ στον Λεβαδειακό, όμως ήταν ματς για το κύπελλο. Όπερ σημαίνει πως αυτή η νίκη δεν έδωσε πίσω τίποτα από το (πολύ) χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Αφήστε που για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς της, που ήταν με την Ξανθη, δεν κατάφερε να κερδίσει. Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που η ΑΕΚ καίγεται για να κερδίσει το σημερινό (5/2, 15:00) ματς με την Βέροια στο ΟΑΚΑ. Και φανταστείτε πως δεν είναι και οι πιο...βασικοί.

Η ΑΕΚ έχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναγίνει ελκυστική στον κόσμο της. Και πιθανότατα είναι και τελευταία. Κάτι η αλλαγή του κλίματος απο τον Χιμένεθ, κάτι η μεταγραφή του Αραούχο και το εντυπωσιακό του ντεμπούτο, έχουν αρχίσει να... "ξαναψήνουν" τον κόσμο με την ομάδα του.

Μάλιστα αν επιβεβαιωθουν οι προβλέψεις για καλό καιρό, αυτό θα ενισχύσει τις ενδείξεις που ήδη έχουν στιν ΑΕΚ για προσέλευση πολύ μεγαλύτερη απ' αυτή του τελευταίου διμήνου. Επομένως ο Χιμένεθ και οι παίκτες του, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν επί χόρτου πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο.

Ενώ από την άλλη μεριά, ένα πισωγύρισμα με στραβό αποτέλεσμα, θα γκρεμίσει και μάλιστα με πάταγο, ότι έχει κτίσει τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του. Και αυτό το ξέρει καλά ο Ισπανός τεχνικός και το έχει μεταφέρει με κάθε τρόπο στους παίκτες. Γι' αυτό και ο Χιμένεθ επιμένει να ζητά εγρήγορση από τους "κιτρινόμαυρους".

Γι' αυτό και προσανατολίζεται ο Ισπανός τεχνικός σ´ ένα φουλ επιθετικό σχήμα. Χωρίς πάντως ο Χιμένεθ να έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για τους τέσσερις της επίθεσης. Και το μόνο σίγουρο μοιάζει να είναι πως Αϊνταρέβιτς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σιμόες στο δίδυμο των χαφ και δίπλα στον Γιόχανσον. Ενώ φαβορί για την αιχμή του δόρατος είναι ο Αραούχο που μπήκε με φόρα στη ζωή της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ