ΑΕΚ

Η "μάχη" του Μπαρμπόζα ενόψει Ολυμπιακού

Η "μάχη" του Μπαρμπόζα ενόψει Ολυμπιακού
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα δουλεύει πολύ και "ξεκουράζεται" πολύ για να καταφέρει να παίξει στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Με δεδομένο πως ο Έλντερ Μπαρμπόζα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα τόσο προχθές (10/2) όσο και χθες (11/2), αν προπονηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα και σήμερα (12/2) που είναι παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε θα συμπεριληφθεί κανονικά στο πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ.

Αν όμως νομίζετε πως όλο αυτό ήταν εύκολο να το καταφέρει ο Πορτογάλος εξτρέμ, κάνετε τεράστιο λάθος.

Ο Μπαρμπόζα το πάλεψε πολύ και το παλεύει ακόμα, προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο και να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εντός ντέρμπι.

Για τον Πορτογάλο εξτρέμ όλη αυτή η διαδικασία είχε πολλή δουλειά, που δεν περιοριζόταν μόνο στο χρόνο που είχε στα Σπάτα και τις προπονήσεις. Ο Μπαρμπόζα ακολουθούσε πρόγραμμα όταν βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο, ενώ όλες τις υπόλοιπες ώρες φρόντιζε να ξεκουράζει το γόνατο του.

Ακόμα και με ακινησία. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει ο Πορτογάλος και στις ώρες που απομένουν μέχρι και την σέντρα του ντέρμπι. Έτσι ώστε μετά και την τελευταία προπόνηση, στην οποία θα ανεβάσει πάλι τις στροφές για να πιστοποιηθεί πως έτοιμος, να μπορέσει να ξεκουράσει το γόνατο του.

Και μ’ αυτό τον τρόπο, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Μπαρμπόζα θα καταφέρει να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ