ΑΕΚ

H λίστα της ΑΕΚ για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

H AEK κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, δίχως να προκύψει κάποια έκπληξη.

Για τη λίστα Β' επιλέχθηκαν οι νεαροί Γιώργος Γιαννούτσος και Ανδρέας Βλαχομήτρος, ενώ ως "club trained" δηλώθηκαν οι Κώστας Γαλανόπουλος και Άνταμ Τζανετόπουλος.

Εκτός λίστας έμειναν οι παίκτες της Κ20, Πάρης Μπάμπης, Χρήστος Αντωνίου και Χρήστος Γιούσης που συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ο τραυματίας Τάσος Μπακασέτας και οι Κωνσταντίνος Μανωλάς, Δημήτρης Μεληκιώτης που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν τη λίστα μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (20/07). Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι την παραμονή του αγώνα κάθε ομάδα δικαιούται, αν το επιθυμεί, να προχωρήσει σε μία αλλαγή στην 25άδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας, Παναγιώτης Τσιντώτας, Γιάννης Ανέστης

Αμυντικοί: Μιχάλης Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Όγκνιεν Βράνιες, Ροντρίγκο Γκάλο, Ούρος Τσόσιτς, Βινίσιους ντε Φρέιτας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Γιαννούτσος*, Άνταμ Τζανετόπουλος

Μέσοι: Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Αντρέ Σιμόες, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάκομπ Γιόχανσον, Κώστας Γαλανόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Ανδρέας Βλαχομήτρος*, Άρνορ Τρίστασον, Πατίτο Ροντρίγκες

Επιθετικοί: Ούγκο Αλμέιδα, Μάρκο Λιβάγια, Γιώργος Γιακουμάκης

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ