ΑΕΚ

Η Λας Πάλμας σκέφτεται διακοπή δανεισμού του Αραούχο

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο να διέψευσε το δημοσίευμα περί τάσεων επιστροφής στη Λας Πάλμας, αλλά μέλη της διοίκησης της "ουνιόν" εξετάζουν τη διακοπή δανεισμού του "Τσίνο" στην ΑΕΚ με γνώμονα την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, "AS". Σύμφωνα με αυτό, παρόλο που ο Αραούχο κάνει σπουδαία πράγματα με την ΑΕΚ και οι οπαδοί τον αγαπούν, θέλει να γυρίσει στην Λας Πάλμας για να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του. Μάλιστα, το δημοσίευμα τον εμφανίζει διατεθειμένο να δεσμευτεί με υπογραφές για εξωγηπεδική του ζωή.

Από το Αγρίνιο όπου βρίσκεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αργεντινός διασκέδασε τη φημολογία.

"Το μυαλό μου είναι στην ομάδα μου, δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν με απασχολεί τι γράφεται" ήταν η πρώτη αντίδραση του "Τσίνο".

Η Cadena Ser Las Palmas και το Canarias Radio, ωστόσο, δίνουν μιαν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα δύο ΜΜΕ των Κανάριων Νήσων μέλη της διοίκησης της Λας Πάλμας εξετάζουν τη διακοπή του δανεισμού του στην ΑΕΚ με σκοπό ο Αραούχο να επιστρέψει στην "ουνιόν" και να τη βοηθήσει στο δεύτερο γύρο.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ληφθεί κάποια απόφαση, αλλά από την ισπανική νησιωτική ομάδα έχουν ήδη μπει στη διαδικασία να "ψήσουν" τον ποδοσφαιριστή στο ενδεχόμενο επιστροφής, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Με αυτήν την προοπτική φέρεται να είναι σύμφωνος και ο νέος τεχνικός της "ουνιόν", Πάκο Χέμεθ, η πρόσληψη του οποίου στην τεχνική ηγεσία θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (21/12).

Αξίζει να επισημανθεί ότι εάν επιστρέψει ο Αργεντινός στη Λας Πάλμας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (διακοπή δανεισμού), η ουραγός της La Liga (στην 20ή θέση της κατάταξης με 11 βαθμούς σε 16 ματς) δεν θα έχει δικαίωμα προσθήκης άλλου ξένου (μη κοινοτικού) ποδοσφαιριστή.

Θυμηθείτε την ανάλυση των δεδομένων για τις περιπτώσεις Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια στο Sport24.gr από του δύο κορυφαίους ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Χεσούς Ιθκιέρδο ("Marca") και ο Λίτο Χιμένεθ ("Radio Marca Gran Canaria'').

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ