ΑΕΚ

"H Λας Πάλμας απέρριψε 10 εκατ. ευρώ από το MLS για Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Λας Πάλμας απέρριψε πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ από ομάδα του MLS για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι απέρριψε πρόταση για τον Σέρχιο Αραούχο.

Η "La Provincia" δίνει την Τετάρτη (2/5) συνέχεια στο θέμα κι αποκαλύπτει ότι ότι η πρόταση που απέρριψε η διοίκηση της "ουνιόν" για τον Αργεντινό επιθετικό ήταν ύψους 10.000.000 ευρώ και από ομάδα του MLS (ΗΠΑ). Στο ρεπορτάζ, ωστόσο, δεν αναφέρεται η ομάδα που κατέθεσε την πρόταση.

O "Tσίνο" αγωνίζεται ως δανεικός την τρέχουσα σεζόν στην ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας έχει πετύχει 10 γκολ σε 22 ματς στη Super League Σουρωτή, 2 σε 7 ματς στο Κύπελλο Ελλάδας και 1 σε 8 ματς στο Europa League.

Ο 26χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε στην αρχή της σεζόν με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Λας Πάλμας στην Ένωση, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς του. Έτσι, μετά το τέλος της σεζόν πρέπει να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ