ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
Μάνταλος EUROKINISSI

Δεν πήρε... σούπερ απόδοση από κανέναν παίκτη της η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν είχε και πολλούς κάτω του μετρίου. Η συνολική αξιολόγηση από το Sport24.gr

Η ΑΕΚ ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς από την ΤΣΣΚΑ (1-0), με γκολ που προήλθε πάλι από κόρνερ και παρά την καλή εμφάνισή της δεν κατάφερε να επιστρέψει τουλάχιστον αήττητη από τη Μόσχα. Το Sport 24.gr αξιολογεί την απόδοση των 14 παικτών της.

Αναλυτικά η κριτική των 14 παικτών της Ένωσης...

Γιάννης Ανέστης: Σταθερός σε γενικές γραμμές, προσεκτικός και χωρίς λάθη με τη μπάλα στα πόδια. Εχει “απαντήσει” σε τρεις ευκαιρίες της ΤΣΣΚΑ, θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στη φάση του γκολ, χωρίς να φέρει τη βασική ευθύνη.

Μιχάλης Μπακάκης: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ συνολικά στο ματς, αλλά με ευθύνη στο γκολ, όπου “χάνει” τον Νάτχο στο δεύτερο δοκάρι. Και με “γκέλα” στις καθυστερήσεις, η οποία δεν κόστισε στην Ένωση. Πολύ καλός επιθετικά, με γρήγορες επιστροφές, δεν είχε προβλήματα στη ροή του αγώνα.

Όγκνιεν Βράνιες: Δυνατός στις εναέριες μονομαχίες, κέρδισε τις περισσότερες. Κάλυψε αρκετά κενά με γρήγορες αντιδράσεις. Δεν βοήθησε πολύ στο “κατέβασμα” της μπάλας.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Πολύ καλύτερος από το πρώτο ματς. Οχι... άψογος, αλλα πιο ψύχραιμος. Είχε σωστές θέσεις και του ταίριαζε η διάταξη με τρεις στόπερ.

Ούρος Τσόσιτς: Με προβλήματα όταν είχε τη μπάλα στα πόδια, αλλά και με γρήγορες αντιδράσεις. Πρώτο επίσημο ματς, φέρει μερική ευθύνη στο γκολ, όπου νικήθηκε στον αέρα από τον Βασίλι Μπερεζούτσκι.

Έλντερ Λόπες: Ξεκίνησε καλά με επιθετικές πρωτοβουλίες αλλά στη συνέχεια είχε ζητήματα αμυντικά και αναγκάστηκε να μείνει πίσω στο α' μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε λάθος επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο έβγαλε πείσμα, είχε και καλές αμυντικές προσπάθειες

Αντρέ Σιμόες: Στο α' μέρος σχετικά καλός αμυντικά, αλλά με λάθη όταν έφτανε η μπάλα στα πόδια του. Στο β' μέρος βελτιώθηκε και συνέβαλε στο καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Πολύ καλός στο πρώτο 20λεπτο και αμυντικά και δημιουργικά, αλλά από εκεί και μετά έκανε και λάθη, έχασε και μονομαχίες. Βελτιώθηκε στο β' μέρος, έστιλε στο δοκάρι την "οβίδα" στο 62', κουράστηκε μετά το 75'.

Πέτρος Μάνταλος: Ξεκίνησε πολύ καλά, πήρε προσπάθειες, είχε και ένα αξιόλογο σουτ που απέκρουσε ο Ακινφέεφ. Πήρε πρωτοβουλίες, είχε ηγετική φυσιογνωμία, θα μπορούσε να έχιε καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα και προσπάθεια.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Στα πρώτα 25 λεπτά "χαμένος". Από το 25' και μετά άρχισε να παιρνει μπάλες, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Εχασε την ευκαιρία με το ριμπάουντ από το δοκάρι στο 62'. Πολύ κινητικός στο β΄ημίχρονο.

Μάρκο Λιβάγια: Καλές κινήσεις, αλλα δυσκολεύεται στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Προσπάθησε να απειλήσει με 2-3 ατομικές προσπάθειες, χωρίς να τα καταφέρει.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μπήκε στο 70' αντί του Λιβάγια. Είχε πολύ κέφι, ζήτησε και πληρε μπάλα. Πήρε κόρνερ, σούταρε, πήρε προσπάθειες από τη δεξιά πλευρά, χωρίς ωστόσο κάποια απ΄αυτές να καταλήξει σε γκολ.

Γιώργος Γιακουμάκης: Μπήκε στο 77' αντί του Κλωναρίδη. Πολύ κινητικός, με σωστές κινήσεις, για... εκατοστά σφυρίχθηκε σε θέση οφσάιντ στο τετ α τετ με τον Ακινφέεφ στο 90'.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε στο 77' αντί του Σιμόες Έδωσε μάχες και έβγαλε ενέργεια από την ώρα που μπήκε.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Μανόλο Χιμένεθ: Το διάβασε πολύ πιο σωστά το ματς μ’ αυτό το 3-5-2. Ενδεχομένως να έπρεπε να είχε ξεκινήσει βασικός ο Γαλανόπουλος ή να είχε ρισκάρει νωρίτερα για να κάνει πιο επιθετική την ΑΕΚ. Όμως το στήσιμο της Ένωσης ήταν καλό σε γενικές γραμμές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ