ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και τοSport24 κάνει την κριτική των παικτών της Ένωσης.

Μόνο ο «μασκοφόρος» Μάνταλος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων του ντέρμπι, η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και τοSport24 κάνει την κριτική των παικτών της Ένωσης. Το τραγικό βράδυ των δυο ακραίων μπακ, ο αγνώριστος Γιόχανσον και οι άφαντοι εξτρέμ.

Γιάννης Ανέστης: Μπορεί να δέχθηκε τρία γκολ, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν φέρει ευθύνη σε κανένα εξ αυτών. Αντιθέτως σταμάτησε τον Σεμπά σε τετ α τετ, ενώ ήταν σταθερός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.

Ροντρίγκο Γκάλο: Σε πολύ κακό βράδυ ήταν ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ. Στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού είχε χάσει τον παίκτη του και βγήκε ανενόχλητη σέντρα από την πλευρά του. Σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, με πολλά λάθη και πολλές χαμένες μονομαχίες.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο μοναδικός που προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός στόπερ ήταν ο μόνος από τους αμυντικούς της Ένωσης που κέρδισε μονομαχίες στο ντέρμπι και που έσωσε φάσεις, γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα.

Τζολέον Λέσκοτ: Ξεκίνησε πολύ άσχημα το ντέρμπι. Στην φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, αντί να είναι πάνω στον σκόρερ Ιντέγιε, βρέθηκε πάνω στον… Ανέστη. Ενώ άργησε να βρει πατήματα. Όσο περνούσε πάντως η ώρα έδειχνε να πατάει καλύτερα και να κερδίζει κάποιες μάχες. Πρόβλημα πάντως ήταν η έλλειψη ταχύτητας.

Ντίντακ Βιλά: Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του από τότε που ήρθε στην ΑΕΚ. Βεβαίως είχε το ελαφρυντικό πως δεν είχε καμία βοήθεια στο ανασταλτικό κομμάτι από τον Ροντρίγκες. Όμως ο Ισπανός έκανε ρεσιτάλ λαθών, έχανε συνεχώς την θέση του και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο από την πλευρά του.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Αγνώριστος ήταν ο Σουηδός μέσος. Έκανε σ’ αυτό το ντέρμπι, όσα λάθη δεν έχει κάνει σ’ όλα τα περσινά ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μαζί. Ο Γιόχανσον ήταν από τους πρώτους που «πουλούσε» την μπάλα στη μεσαία και δεν μπορούσε να παρακολουθήσει την κίνηση ούτε του Μαρτίνς, ούτε του Φορτούνη, που έκαναν ένα μικρό πάρτι μπροστά στα στόπερ της ΑΕΚ.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο το πάλεψε στη μεσαία γραμμή. Κυρίως το πάλεψε πολύ περισσότερο απ’ ότι ο Γιόχανσον και προσπάθησε να καλύψει όσο μπορούσε τα τεράστια κενά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τον πήρε και αυτόν η μπάλα και έκανε πολλά λάθη, με αποκορύφωμα αυτό που έκανε στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Πέτρος Μάνταλος: Ο μοναδικός που στάθηκε αξιοπρεπώς και στο ύψος των περιστάσεων. Παρόλο που εμφανώς ζοριζόταν με την μάσκα στο πρόσωπο, ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν ο μοναδικός που πάλεψε, ο μοναδικός που προσπάθησε στοιχειωδώς να κρατήσει την μπάλα για την ΑΕΚ, ο μοναδικός που έγινε επικίνδυνος και τον αισθάνθηκε η άμυνα του Ολυμπιακού.

Πατρίσιο Ροντρίγκες: Με εξαίρεση ένα σουτ που κόντραρε στο πρώτο ημίχρονο και μια ατομική προσπάθεια στην αρχή του ματς, ο Αργεντινός δεν βοήθησε καθόλου. Παραμέλησε πολύ τα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ την θέση του στο γήπεδο την έχανε συνεχώς.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σαν να μην μπήκε ποτέ στο ντέρμπι. Έδειξε εμφανώς ανέτοιμος και ήταν ένα (ίσως και πολλά περισσότερα) κλικ πίσω, απ’ οτιδήποτε γινόταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκης. Δεν βοήθησε καθόλου το μπακ του στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν πήρε ούτε μισή πρωτοβουλία στην επίθεση.

Τάσος Μπακασέτας: Ξεκίνησε το ματς στην κορυφή της επίθεσης και η αλήθεια είναι πως δεν πήρε σε καμία στιγμή την μπάλα ορθολογικά στα πόδια του. Δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή ουσιαστικά να μπει στο παιχνίδι και να έχει συμμετοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ως ακραίος επιθετικός. Αλλά και πάλι, με εξαίρεση το σουτ στο δοκάρι, δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά.

Τόμας Πέκχαρτ: Ήταν η πρώτη κίνηση του Κετσπάγια από τον πάγκο. Αποδείχθηκε στην πράξη μια έμπνευση εντελώς αποτυχημένη. Ο Πέκχαρτ έκανε σχεδόν τα ίδια πράγματα με το ματς με τον Ηρακλή. Περιφερόταν στο γήπεδο, χωρίς να μπορεί να κερδίσει μονομαχίες και κυρίως χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Μπήκε στο γήπεδο κεφάτος και προσπάθησε να βοηθήσει από την πλευρά του, να αρχίσει να φαίνεται η ΑΕΚ επιθετικά. Πήρε κάποιες καλές πρωτοβουλίες, δημιούργησε κάποια ρήγματα και σίγουρα φάνηκε πολύ περισσότερο και από τον Ροντρίγκες και από τον Λάζαρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ