ΑΕΚ

Η κρίσιμη εβδομάδα του Σα

Η κρίσιμη εβδομάδα του Σα
Ορλάντο Σα

Αυτή η εβδομάδα θα είναι η κρίσιμη για το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού της Λέγκια Βαρσοβίας, Ορλάντο Σα, με την ΑΕΚ να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λέγκια, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, μίλησε στο Sport24.gr και ξεκαθάρισε πως ο Ορλάντο Σα δεν είναι προς παραχώρηση, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

"Ο Ορλάντο είναι βασικό στέλεχος της ομάδας. Δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε. Είναι από τους καλύτερους παίκτες μας", είπε αρχικά ο Ζεβλάκοφ και συνέχισε:

"Αλλά θα πρέπει να δούμε και τι θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για το μέλλον του. Εάν θέλει κάτι διαφορετικό και έρθει μία συμφέρουσα προσφορά, μόνο τότε θα τον πουλήσουμε. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε μετά την Κυριακή και το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος."

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της Λέγκια επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά και άλλων ομάδων για τον Ορλάντο Σα: "Ναι είχαμε μιλήσει με την ΑΕΚ, πριν από μερικές εβδομάδες. Για τον παίκτη δεν ενδιαφέρεται μόνο η ΑΕΚ, αλλά κι άλλες ομάδες. Πάντως από την Ελλάδα, είναι μόνο η ΑΕΚ".

Και οι πέτρες στην Πολωνία γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Ορλάντο Σα με τον τεχνικό της Λέγκια. Όπως έχουμε πει, ο Πορτογάλος δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην καριέρα του, αλλά ο τεχνικός της πολωνικής ομάδας έχει πρόβλημα μαζί του.

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοβ, δήλωσε άγνοια γι' αυτό. "O Σα είναι στέλεχος της ομάδας, ο καλύτερος μας παίκτης. Στα τελευταία ματς παίζει. Μόνο στο τελευταίο δεν έπαιξε, γιατί ήταν τιμωρημένος".

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

Τον Ορλάντο Σα, όντως, τον λατρεύουν στη Λέγκια. Και είναι δεμένος με τους φιλάθλους της ομάδας. Ωστόσο αυτό που λέει ο Ζεβλάκοβ, δεν ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πηγές από την Πολωνία, δεν συνεχίζει στη Λέγκια όσο παραμένει αυτός ο προπονητής. Βέβαια και η Λέγκια κοιτάζει τα συμφέροντά της και δεν θα αφήσει τον Πορτογάλο, χωρίς χρήματα. Μάλλον κάνει παιχνίδι για να πάρει, όσα περισσότερα μπορεί.

Τι θέλει ο παίκτης

Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι μία προοπτική που τον συγκινεί. Έχει ακούσει τα καλύτερα από τους ανθρώπους της Ένωσης. 'Εχει πειστεί για το πρότζεκτ, ότι αν έρθει θα είναι για ένα πρότζεκτ φιλόδοξο, σε ένα κλαμπ υγιές. Με φιλοδοξίες, με προοπτική. Μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος, ο οποίος γνωρίζει ότι η έλευσή του σε μία ομάδα όπως η Ένωση, θα αποτελούσε καλή εξέλιξη για την καριέρα του.

Η ώρα πλησιάζει

Η Δευτέρα και η Τρίτη αναμένεται να είναι καθοριστικές για το μέλλον του Ορλάντο Σα. Όπως είναι τα πράγματα, ο Σα είναι περισσότερο προς το να φύγει από την ομάδα της Βαρσοβίας. Η Λέγκια προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Στην ΑΕΚ όσο δεν ακούγονται άλλα ονόματα, φαίνεται να προκρίνεται η περίπτωση του Πορτογάλου. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Δεν υπάρχει μάνατζερ

Δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου έχουν "αποκλειστικές" συνομιλίες με το μάνατζερ του Πορτογάλου. Κάποιον Πέδρο Τοράο. Ωστόσο, η μόνη αλήθεια έιναι ότι ο Ορλάντο Σα από τότε που έπαψε να είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες δεν έχει ατζέντη και διαπραγματεύεται μόνος τη μεταγραφή του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ