ΑΕΚ

Η κρίση δεν… ακουμπά τα διαρκείας της ΑΕΚ

Η κρίση δεν… ακουμπά τα διαρκείας της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για την κίνηση των ανανεώσεων των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν.

Έβλεπαν και ξαναέβλεπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την ροή των ανανεώσεων στις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Εκείνο που περίμεναν ήταν πως οι κλειστές τράπεζες, ο περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών, αλλά και η γενικότερη αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, θα κρατούσε τον κόσμο τουλάχιστον επιφυλακτικό. Κι όμως βλέπουν το ακριβώς αντίθετο. Δευτέρα και Τρίτη ανανεώθηκαν 200 κάρτες.

Ενώ συνολικά οι ανανεώσεις πηγαίνουν καλύτερα σε σχέση με πέρυσι τις αντίστοιχες μέρες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση πρώτα για να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά και για να δώσει αναλυτικά στοιχεία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ για τη νέα χρονιά από τους περσινούς κατόχους. Μόνο χθες και σήμερα ανανεώθηκαν περί τα 200 εισιτήρια διαρκείας.

Οι ρυθμοί της ανανέωσης κρίνονται εντυπωσιακοί με το δεδομένο βεβαίως της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα και τις κλειστές τράπεζες και αντανακλούν στην πρωτοφανή αφοσίωση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την ομάδα τους.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι αν και στις εννιά από τις δώδεκα μέρες της μέχρι σήμερα διαδικασίας οι τράπεζες παρέμειναν κλειστές και ενώ απομένουν ακόμα πέντε μέρες για να ολοκληρωθεί το διάστημα προτίμησης των περσινών κατόχων έχουν ήδη ανανεωθεί 1.500 εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με τα περίπου 2.000 που είχαν συνολικά ανανεωθεί πέρυσι σε ολόκληρη την πρώτη φάση διάθεσης!

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι την προσεχή Δευτέρα ολοκληρώνεται (μετά και την αναγκαία παράταση που δόθηκε) το διάστημα προτίμησης των παλαιών κατόχων και από την Παρασκευή 17 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Ένα ακόμα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τον κόσμο της ομάδας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ