ΑΕΚ

Η "γραμμή" της ΑΕΚ

Η "γραμμή" της ΑΕΚ
ΑΕΚ γραφεία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν σταθερή πορεία, ως προς την στάση τους για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά και την ματαίωση της συνάντησης των "μεγάλων" με τον Σταύρο Κοντονή.

Είναι αλήθεια πως στην ΑΕΚ είχε φανταστεί πολύ διαφορετικά την σημερινή (25/3) μέρα. Θεωρητικά θα ήταν η επόμενη μιας κρίσιμης συνάντησης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και προφανώς δεν θα είχαν λυθεί τα πάντα, αλλά ενδεχομένως να είχε μπει μια βάση, πάνω στην οποία θα κτιζόταν μια συνεννόηση. Όμως όταν πρόκειται για λύσεις στο ποδόσφαιρο, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη.

Η συνάντηση ματαιώθηκε και στην ΑΕΚ αυτή ήταν μια εξέλιξη που απεύχονταν. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή επέμειναν να γίνει και μάλιστα με ατζέντα που θα περιελάμβανε όλα τα «φλέγοντα» ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επόμενη μέρα πάντως, μετά την ματαίωση της συνάντησης, βρίσκει την ΑΕΚ να μην έχει αλλάξει γραμμή πλεύσης. Στόχος της Ένωσης, όπως άλλωστε αναφέρθηκε σαφώς και στην ανακοίνωση, είναι να παραμείνει στοχοπροσηλωμένη στις πρωτοβουλίες για να προχωρήσει η εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επί της ουσίας και μακριά από οποιαδήποτε κίνηση εντυπωσιασμού. Άλλωστε γι αυτό και η επίσημη τοποθέτηση μετά την ματαίωση της συνάντησης, ήταν λιτή και με προσεκτικές διατυπώσεις.

Στην ΑΕΚ βεβαίως θεωρούν πως θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων, για να υπάρξουν αλλαγές στις αρχές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αλλαγές που η ΑΕΚ έχει θέσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά και πρόσφατα στην συνάντηση στη Λίγκα, ως απαραίτητη προϋπόθεση, για να προχωρήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προφανώς και θεωρούν πως θα ήταν έτσι κι αλλιώς καλύτερα τα πράγματα, αν είχε γίνει η χθεσινή συνάντηση. Είτε διότι θα είχε βρεθεί ένα πεδίο συνεννόησης, είτε διότι θα ήταν ξεκάθαρο πλέον ποιος πρεσβεύει τι και πως τοποθετείται απέναντι στα προβλήματα.

Όμως στην ΑΕΚ πορεύονται με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται κάθε φορά.

Διαβάστε ακόμα:

Ραντεβού ξανά μετά το Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ουσία για μια νέα, καθαρή σελίδα"

Συζητούν για πρόεδρο στην Super League

Δεν πάει ούτε ο Μελισσανίδης στη συνάντηση

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ